ΑρχικήDaily NewsΝίκη για (4) ...+1 λόγους!

Νίκη για (4) …+1 λόγους!

Πλησιάζει η ώρα του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα και η ομάδα μας καλείται να αντεπεξέλθει στις συνθήκες ενός τέτοιου ιδιαίτερου αγώνα με μόνο στόχο τους 3 βαθμούς.

Bet on Alfa

Είναι από τα ματς που η σημασία είναι πέραν της συγκομιδής 3ων βαθμών. Το ντέρμπι του Σαββάτου θα διεξαχθεί σε ένα κομβικό σημείο για τη ομάδα μας.

– Το πιο σημαντικό είναι πως η νίκη θα μας ανεβάσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα Ευρώπης και εκμεταλλευόμενοι τις όποιες απώλειες των πρωτοπόρων του πίνακα στην συνέχεια, θα εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή θέση πριν τα playoff.

– Νίκη το Σάββατο θα σημαίνει και πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ντέρμπι. Είναι κάτι που μετά και την σταθερότητα που δείχνει η ομάδα μας τους τελευταίους 6 αγώνες, μπορεί να επιφέρει και το άλμα σε απόδοση και συγκομιδή βαθμών.

– Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό όπως μας μετέφερε και ο προπονητής μας και έτσι με πιθανή νίκη το Σάββατο θα έρθει ο πολυπόθητος ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση στοιχεία που λείπουν εδώ και αρκετό καιρό από τους παίκτες μας.

– Νίκη επί του Απόλλωνα, θα δώσει και ουσία στην μεταγραφική ενίσχυση. Τα δύο νέα αποκτήματα καθώς και οι επόμενοι που θα έρθουν θα είναι όντως ενίσχυση της ήδη επιτυχημένης συνταγής του προπονητή και όχι σανίδα σωτηρίας και έτσι θα κάνει την αφομοίωση τους με την ομάδα πολύ πιο εύκολη.

Και κάτι τελευταίο… Ο πράσινος λαός χρειάζεται επίσης νίκη σε ντέρμπι… Θα βάλει οριστική τελεία σε μουρμουρητό, καθολική υποστήριξη σε τεχνικό τιμ και παίκτες αλλά το κυριότερο θα φέρει το χαμόγελο ελπίδας για ένα προδιαγραφόμενο μέλλον επιτυχιών.

Autoremarketing

Bet on Alfa