ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΝίκη με 1-7 για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Νίκη με 1-7 για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφάιρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, κέρδισε πολύ εύκολα τον Απόλλωνα Λυμπιών με 1-7 εκτός έδρας.

Bet on Alfa

Οι «πράσινες» πραγματοποιήσαν μία πολύ καλή εμφάνιση, απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασαν άνετα και δίκαια στη νίκη. Τα γκολ για την ομάδα του Μάριου Μαυραδά σημείωσαν οι Παναγιώτου Ε., που πέτυχε χατ τρικ και οι Κυριάκου, Γρηγορίου, Αστανιού και Παναγιώτου Μ.

Κέρδος στον σημερινό αγώνα, πέραν της νίκης, ήταν και η συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστριών, δείγμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλούσιο ταλέντο στο ρόστερ της. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε η 12χρονη Ζαμάνη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι 16χρονες Αστανιού, Φωτιάδου και Κόμπου, καθώς και η 17χρονη Γρηγορίου.

Μετά τη σημερινή επιτυχία το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 11 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Κυριακή (02/12, 11:00)απέναντι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Championsεντός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa