ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα γυρίσει σελίδα, να πάρει σκορ πρόκρισης

Να γυρίσει σελίδα, να πάρει σκορ πρόκρισης

Η άσχημη εμφάνιση και η ήττα στην Πάφο, στεναχώρησε και προβλημάτισε όλους τους Ομονοιάτες. Γιατί, για άλλη μια φορά εκεί που η Ομόνοια θέλει να κάνει το βήμα, δεν μπορεί και επιβεβαιώνει πως δεν είναι σε θέση να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Bet on Alfa

Είναι ξεκάθαρο πως, θα παλέψει για την τρίτη θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρόλο που ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αφού η διαφορά σήμερα είναι στους 8 βαθμούς. 

Η ήττα από την Πάφος FC ανήκει στην ιστορία και η Ομόνοια καλείται να σηκώσει κεφάλι, να δει μπροστά και την επόμενη μέρα. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις τρέχουν και αύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την και πάλι την ομάδα της Πάφου, αυτή τη φορά ως γηπεδούχος, για τον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι» καλείται να πάρει σκορ πρόκρισης, ώστε στον επαναληπτικό να μην αγχωθεί και να ζοριστεί. Σαφώς και η προσοχή της Πάφου είναι στο πρωτάθλημα και πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για τα ματς του κυπέλλου.

Η Ομόνοια επιβάλλεται να ανεβάσει την απόδοσή της και μπροστά στον κόσμο της, που αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του μετά την απρόσμενη ήττα στην Πάφο, να θέσει γερές βάσεις για πρόκριση. 

Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με μηδέν παθητικό θα φέρει την Ομόνοια κοντά στον στόχο της παρουσίας της στην ημιτελική φάση. Θα θελήσει να απαντήσει άμεσα στο «χαστούκι» που δέχθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος.

Όσο αφορά στο αρχικό σχήμα, σήμερα θα καταλήξει ο Μιλόγεβιτς στους εκλεκτούς. Αναμένονται αλλαγές, ο αριθμός των οποίων έχει να κάνει και με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Επανέρχεται ο Σκέμπρι και αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Autoremarketing

Bet on Alfa