ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα δώσει σημασία στο «διπλό» του Τσιρείου

Να δώσει σημασία στο «διπλό» του Τσιρείου

Με τα μούτρα στη δουλειά στρώθηκαν από τη Δευτέρα όλοι στο «Ηλίας Πούλλος», θέλοντας να προετοιμαστούν κατάλληλα για το νέο εκτός έδρας ντέρμπι.

Απέναντι στην Ομόνοια θα τεθεί η Ανόρθωση, που είναι δυο βαθμούς μακριά από την ομάδα μας και κυνηγά, επίσης, την τρίτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η προσεχής αντίπαλός μας, είναι αήττητη στα δυο ματς με τον Λάρκου στον πάγκο της, μια νίκη και μιαν ισοπαλία και δείχνει να παίρνει τα πάνω της.

Bet on Alfa

Από την Ομόνοια θα εξαρτηθεί αν θα της επιτρέψει να έχει συνέχεια. Η Ομόνοια είναι που θα πρέπει να πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να δείξει πιο είναι το αφεντικό για τη νίκη, αλλά και την τρίτη θέση.

Άλλωστε, με νέο «διπλό» η Ομόνοια θα κάνει ακόμη πιο αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρωπη, αφού θα πάει στο +5 από την Ανόρθωση, ενώ θα αναμένει να δει και το αποτέλεσμα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ. Αν η ομάδα της Λεμεσού έχει απώλεια βαθμών, τότε θα ανοίξει η ψαλίδα.

Για να έχει αξία το προηγούμενο «διπλό» επί του Απόλλωνα, επιβάλλεται η νίκη στο προσεχές ματς με την Ανόρθωση. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα περιπλεχτούν και η μάχη θα φουντώσει.

Στην Ομόνοια υπάρχει και δυναμική και αυτοπεποίθηση. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν με την παρουσία τους στο Τσίρειο πόσο πολύ θέλουν την εκπροσώπηση της ομάδας μας στην Ευρώπη. Αυτή η «δίψα» πρέπει να βγει και στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η Ομόνοια έδειξε ότι όταν θέλει, μπορεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa