ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα εξαργυρώσει την "φόρμα" της με νίκη πάνω στον...

Να εξαργυρώσει την “φόρμα” της με νίκη πάνω στον “αιώνιο”!

Η Καπάτσος Ομόνοια ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» τον Αποέλ, την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος» η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα είναι τηλεοπτική από την Cytavision.

Bet on Alfa

Οι «πράσινοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μία νίκη και δέκα ήττες μέχρι στιγμής έχοντας 12 βαθμούς, ενώ ο Αποέλ είναι στην 4η θέση και μετράει επτά νίκες και τέσσερις ήττες, έχοντας 18 βαθμούς, όσους και η Εθα.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο Λευκόθεο στις 8 Δεκεμβρίου, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 75-63. Η Ομόνοια θέλει στον αγώνα της Παρασκευής να πετύχει την δεύτερη της νίκη, για να μπορέσει να διεκδικήσει στην πορεία την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος. Ο ταλαντούχος Νικόλας Παπαδόπουλος και οι παίκτες του αναμένεται να δουν σχεδόν για πρώτη φορά φέτος σημαντικό παλμό, καθώς αναμένεται ότι ο Πράσινος Λαός θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω και να ωθήσει την ομάδα στο ροζ φύλλο, έχοντας αυτή τη φορά σημαντική παρουσία στο κλειστό “Ελευθερίας”.

Το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου μπορεί να μετράει μόλις μία νίκη φέτος, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα, αφού μπόρεσε και είδε στα μάτια τις περισσότερες ομάδες, διεκδικώντας μέχρι τα τελευταία λεπτά την νίκη.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Αποέλ θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι Cytavision Sports 5.

Autoremarketing

Bet on Alfa