ΑρχικήDaily NewsΝα τελειώσει τη δουλειά!

Να τελειώσει τη δουλειά!

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου θα επιδιώξει σήμερα η Ομόνοια στο Δασάκι, στον επαναληπτικό του 2-0 που πέτυχε στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Δασάκι έχοντας ασπίδα το αποτέλεσμα του ΓΣΠ και θα έχει ως αρχικό στόχο να το διαφυλάξει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για δεύτερη νίκη. 

Bet on Alfa


Η Ομόνοια είναι ανώτερη ομάδα, το έδειξε και στο πρώτο ματς, απομένει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Εθνικού. Το “τριφύλλι” πάει αποφασισμένο για την πρόκριση και αναμένεται να τα δώσει όλα για να επιτύχει τον στόχο του. Ο Μιλόγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του την απόλυτη συγκέντρωση, κάτι που αποτελεί και σύνθημα για το σημερινό παιχνίδι.

Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας για να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Ομόνοια έχει ως στόχο να φθάσει μακριά στον θεσμό, μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει το τρόπαιο. Γι’ αυτό και με τη δυναμική που έχει λόγω του αήττητου σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο (7 αγώνες) θα θελήσει να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε πριν δυο βδoμάδες στο ΓΣΠ, θέτοντας τα θεμέλια για πρόκριση.
Ο προπονητής μας αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, θέλοντας να διαχειριστεί το ρόστερ. Ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές και δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε κάποιους άλλους. Γι’ αυτό και η ενδεκάδα εμπερικλείει αρκετό ρίσκο αφού οι δοκιμές στις προπονήσεις ήταν αρκετές. Ο Γιωργαλλίδης εκτός απροόπτου θα υπερασπιστεί την εστία μας όπως έκανε και στο πρώτο ματς με τον Εθνικό. Η τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει, Καρλίτος, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Χαφέζ. Στην μεσαία γραμμή, Φυλακτού και Οικονομίδης έχουν τον πρώτο λόγο ως ανασταλτικοί μέσοι, ενώ τη θέση του Ασίς διεκδικεί ο Μπεμπέ. Αν επιβάλλεται να ξεκουραστεί ο Πορτογάλος θα μείνει στον πάγκο, αλλιώς θα δηλώσει παρών σε άλλο ένα ματς. Μπαντιμπάνγκα και Ράμος έχουν προβάδισμα στα εξτρέμ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Ρουσιά αντί του Σκέμπρι.
Autoremarketing

Bet on Alfa