ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα τους «πετάξουμε» έξω από το σχολείο και κυρίως...

Να τους «πετάξουμε» έξω από το σχολείο και κυρίως μακριά από τα παιδιά μας

Μπορεί να είμαστε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα αθλητικά γεγονότα  και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν παύει να είμαστε κομμάτι της κοινωνίας.

Bet on Alfa

Και όταν βλέπουμε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες προσβάλλουν την Κύπρο μας και τον λαό της, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα σχολιάζουμε και να τα κακίζουμε.

Όταν διέρρευσε η χθεσινή «είδηση», ότι ο διευθυντής του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα έδιωξε μαθήτρια από το σχολείο επειδή φορούσε μαντίλα στο κεφάλι της (λόγω της θρησκείας) μας κατέκλυσαν αμέτρητα συναισθήματα θυμού και ντροπής.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν να αφήνονται τέτοιοι άνθρωποί να διοικούν σχολεία και να έχουν επαφή με χιλιάδες παιδιά – αθώες ψυχές, καθημερινά. Ήρθε η ώρα η Κυπριακή κοινωνία να αντιδράσει. Και τέτοιους ανθρώπους να τους «πετάξουμε» έξω από τα σχολεία   και κυρίως μακριά από τα παιδιά μας.

Όσον κι αν προσπαθεί να τα μαζέψει ο συγκεκριμένος διευθυντής με δηλώσει του σε διάφορα Μ.Μ.Ε για   να περισώσει την εικόνα του μετά την δημόσια κατακραυγή , οι αντιδράσεις των συμμαθητών της  Άλα, που προβάλλονται μεταξύ άλλων πιο κάτω Video του ALPHA, αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο απάνθρωπα και κυρίως ΑΝΑΝΔΡΑ συμπεριφέρθηκε ο συγκεκριμένος κύριος σε ένα παιδί 17 χρονών.

Αυτές οι εικόνες είναι ελπίδα ότι οι πλειοψηφία των παιδιών μπορεί να διαχωρίσει το σωστό από το λάθος, και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στην πολιτεία, ότι διευθυντές σαν το κύριο Σέππο δεν είναι επιθυμητοί στα σχολεία μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa