ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα το κάνει για πρώτη φορά στη σεζόν

Να το κάνει για πρώτη φορά στη σεζόν

Η Ομόνοια άρχισε τη σεζόν με δύο νίκες, επί της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας. Το νικηφόρο σερί σταμάτησε με την ΑΕΚ (2-2), σ’ ένα ματς που η Ομόνοια δικαιούταν τη νίκη, όμως ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου δεν της το επέτρεψε με τις αποφάσεις του. Η ομάδα του Μπεργκ επανήλθε στις επιτυχίες επί του Απόλλωνα και μετά ακολούθησαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ήττα από την Πάφο και οι ισοπαλίες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό.

Bet on Alfa

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, η Ομόνοια πέτυχε ισάριθμες νίκες επί Εθνικού και ΑΕΛ. Πλέον, στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι, θα ψάξει την Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της, που εάν την πετύχει θα συμβεί για πρώτη φορά στη σεζόν. Ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων κρίνεται ως πολύ σημαντικό αφού πέρα από τους βαθμούς διατηρεί την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση όλων στο Σύλλογο σε ψηλά επίπεδα.

Η Ομόνοια στο ματς με το Παραλίμνι, όσο δύσκολο κι αν είναι, έχει τον τίτλο του φαβορί και επιβάλλεται να πάει και να τον επιβεβαιώσει. Ως μεγάλη ομάδα, με ψηλούς στόχους, ποιότητα και εμπειρία, είναι σε θέση να φέρει το ματς στα μέτρα της και να το κερδίσει. Το μυαλό όλων εκεί πρέπει να βρίσκεται και όχι στο επόμενο που είναι με τον Αποέλ. Να φθάσει στη νίκη επί της Ένωσης και μετά θα κοιτάξει τον επόμενο αντίπαλο. Γι’ αυτό, ας τριτώσει το καλό και όλα τα άλλα ακολουθούν.

Autoremarketing

Bet on Alfa