ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝΙΚΗ και τότε ... σε όλα τα σενάρια κερδισμένη!

ΝΙΚΗ και τότε … σε όλα τα σενάρια κερδισμένη!

Η πειθαρχία αλλά και η θέληση των παικτών στο γήπεδο είναι στοιχεία που μας αρέσουν να βλέπουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας χτες δεν εφησυχάστηκε καθόλου στο σκορ του πρώτου αγώνα. Πάλεψε για νίκη, κράτησε την μπάλα και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει πρόκριση. Η δήλωση του Σιέρινταν με το τέλος του αγώνα πως σήμερα ήρθαμε να παίξουμε λες και ο πρώτος αγώνας τελείωσε 0-0 τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει την εικόνα μας στον ψεσινό αγώνα. Ο Μιλόγεβιτς χθες, κλιμακωτά αλλά ταυτόχρονα σταθερά έκανε και πειράματα και αλλαγές τακτικής χωρίς όμως να αλλάζει την μέθοδο διαχείρισης του αγώνα.

Η πρόκριση στους 8 ήταν το ζητούμενο και ήρθε. Οι παίκτες πρέπει να αφήσουν το ψεσινό παιχνίδι πίσω και να συγκεντρωθούν στον πολύ σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Οι επιλογές του προπονητή για το Σάββατο είναι πάρα πολλές αν αναλογιστούμε ότι στο ρόστερ την Παρασκευή θα εγγραφούν επίσης οι Όρσουλιτς και Φλορέσκου. Η νίκη κόντρα στον Ερμή είναι επιβεβλημένη στο κυνήγι που κάνει η ομάδα μας για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτή η αγωνιστική είναι όμως και ιδιόμορφη. Και οι 4 ομάδες που βρίσκονται πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ βαθμολογικά έχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια με τους 2 μάλιστα να παίζουν και μεταξύ τους (Ανόρθωση – Απόλλωνας). Κάτω από οποιαδήποτε σενάρια αποτελεσμάτων των αντιπάλων μας με νίκη η ομάδα μας κόντρα στον Ερμή θα είναι κερδισμένη. Οι βαθμολογικές διαφορές είναι τόσο μικρές που με το παραμικρό παραπάτημα μπορούν να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Η ομάδα μας το Σάββατο με νίκη μπορεί είτε να βρεθεί στο 4ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας είτε να μειώσει την διαφορά στους 7 βαθμούς από τον δεύτερο. Υπάρχουν και πολλά άλλα σενάρια, εφικτά, τα οποία μπορεί να μας φέρουν και σε πολύ πιο ευνοϊκό σημείο. Το θέμα είναι εμείς να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε .

Αυτό είναι το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 15:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 17:00 ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 17:00 ΠΑΦΟΣ F.C.
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 19:00 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 15:00 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 18:00 Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 19:00 ΑΓ. ΝΑΠΑ

Autoremarketing

Bet on Alfa