ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞανά στο τραπέζι η αύξηση των ομάδων

Ξανά στο τραπέζι η αύξηση των ομάδων

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Αctive o Πρόεδρος του Ερμής Λούκας Φανιέρος, ξεκαθάρισε πως θα τεθεί ξανά στο τραπέζι η αύξηση των ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα, από 12 σε 14:

Bet on Alfa


«Ναι, θα έχουμε τηλεδιάσκεψη 7-8 άτομα. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι, δεν την οργάνωσα εγώ. Εμένα όταν ζητάνε την άποψη μου τι λέω. Διοικούν το πρωτάθλημα τρεις – τέσσερις ομάδες. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα λεφτά που πάνε και έρχονται όλα. Το πρόβλημα τους είναι να μην χάσουν τα λεφτά. Εμένα δεν με νοιάζει αν πέσει Κατηγορία ο Ερμής. Βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Δεν είναι θέμα συμφέρον. Ήρθε μια πανδημία και ακόμη δεν γνωρίζουμε που θα τελειώσει αυτή η κατάσταση», είπε αρχικά και συνέχισε σε έντονο ύφος.

«Το μαράζι του Κίρζη και του Αμερικάνου (σ.σ. εννοεί τον Σταύρο Παπασταύρου) ποιο είναι; Μιλούν άλλη γλώσσα, μιλούν τη γλώσσα του δυνατού. Τι να μιλώ μαζί σας ρε; Οι τέσσερις ψήφοι να νικούν τους 16; Που ακούστηκε; Πρέπει να γίνουμε ο Μακάριος; Να πιάμε 98% για να περάσουμε κάτι; Να φύγουν και τα μπαράζ, δεν τα θέλουμε. Γιατί να έχουμε μπαράζ; Για να τα στήνουν; Έπαιξες κουμπάρε και έχασες να πας διαβάθμιση. Κέρδισες; Να πάρεις το πρωτάθλημα».

Ο Λούκας Φανιέρος τόνισε ότι η αύξηση των ομάδων σε 14 αποτελεί το μοναδικό σωσίβιο για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Αν εξαιρέσουμε 4-5 Κύπριους, οι άλλοι θα χαθούν. Που θα πάνε μετά; Θέλουμε να προωθήσουμε αυτούς τους Κύπριους. Από εμάς ξεκινάνε αυτοί οι παίκτες και πάνε στις πιο μεγάλες ομάδες. Αν πέσω εγώ στη Β’ Κατηγορία οι Κύπριοι οι δικοί μου να πάνε στις ομάδες που θα έρθουν πάνω. Αν μείνουν 12 οι ομάδες που θα παίξουν;».

Ο πρόεδρος του Ερμή εξαπέλυσε επίθεση στις μεγάλες ομάδες του νησιού. «Οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων, οι περισσότεροι δεν βάζουν τα χρήματά τους. Και αυτοί που τα βάζουν έχουν συμφωνίες να τα πάρουν πίσω. Δεν το ξέρετε αυτό το πράγμα; Να σας το πω εγώ που δεν φοβάμαι. Στις μικρές ομάδες βάζουν πολλά λεφτά οι πρόεδροι. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στις μικρές ομάδες. Παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες για να γίνει η δουλειά τους και στο τέλος να πάμε διαβάθμιση. Κάθε 15 χρόνια βλέπουμε μια έκπληξη με μικρή ομάδα να βγαίνει Ευρώπη, όπως κάναμε εμείς και όπως προσπάθησε να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός».

Autoremarketing

Bet on Alfa