ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞεκάθαρος ο στόχος... ΝΙΚΗ και ΤΕΤΡΑΔΑ!

Ξεκάθαρος ο στόχος… ΝΙΚΗ και ΤΕΤΡΑΔΑ!

Η τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι της ομάδας μας κόντρα στην Αέλ!

Bet on Alfa

Πολλά εξαρτώνται από την σημερινή αναμέτρηση. Το χθεσινό αποτέλεσμα της Σαλαμίνας, δίνει μεγάλο κίνητρο στην Αέλ να κυνηγήσει με νίκη είσοδο στην εξάδα.

Από την άλλη όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα κίνητρα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ για την σημερινή αναμέτρηση! Η ήττα του Απόλλωνα από το Αποέλ δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα μας, η οποία με νίκη δεν παίρνει μόνο 3 βαθμούς αλλά περνάει αυτόματα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις 3 βαθμούς κάτω από την τρίτη Ανόρθωση!

Η νίκη σήμερα λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από αδιαπραγμάτευτος στόχος! Παρά τις πολλές απουσίες η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι έμαθε να παίζει με απουσίες και μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως ο πάγκος μπορεί να δώσει λύσεις αξιόπιστες.

Η ομάδα μας δίνει την μάχη σήμερα μέσα στην έδρα της. Το πόσο θα βοηθήσει αυτό το πλεονέκτημα έδρας, είναι στο χέρι των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δύσκολη η μέρα και η ώρα του παιχνιδιού, όμως όταν θέλουμε μπορούμε. Πρέπει να γεμίσουμε τις εξέδρες σήμερα. Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα μας φέτος και οι παίκτες χρειάζονται υποστήριξη και επιπλέον ώθηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa