ΑρχικήDaily NewsΞεκλειδώστε τους την άμυνα!

Ξεκλειδώστε τους την άμυνα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο στο Τσίρειο θέλει την νίκη για πολλούς λόγους που αναλύσαμε εκτενώς αυτή την βδομάδα. Η ομάδα μας με πλάνο και πειθαρχημένο παιχνίδι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τον αντίπαλο.  Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του Απόλλωνα και εκεί να κτίσουμε την νίκη.

Bet on Alfa

Στο δια ταύτα, τα στατιστικά στοιχεία και η αγωνιστική εικόνα του αντιπάλου μας οδηγούν σε αρκετά ασφαλή συμπεράσματα ενόψει του ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας “κρατιέται” στο 4ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας καθώς διαθέτει ένα και μόνο ισχυρό όπλο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αμυντική του λειτουργία. Δέχτηκε μόλις 11 γκολ φέτος και είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την ΑΕΚ που  δέχτηκε 10 γκολ. Στο σκοράρισμα και ευρύτερα στην μεσοεπιθετική γραμμή, φαίνεται όμως ότι έχει πρόβλημα. Σκόραρε μόλις 26 γκολ φέτος σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.  Δεν διαθέτει σταθερό παίκτη κορυφής. Ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα είναι ο Γκίε με 4 γκόλ και αυτός θα απουσιάζει τραυματίας στον αυριανό αγώνα.

Η ομάδα μας αύριο με δεδομένο ότι έχει πολλές επιλογές ο προπονητής μας στην διάθεση του, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πιέσει τον αντίπαλο. Η ανομοιογένεια μεταξύ των γραμμών που παρουσιάζει ο Απόλλωνας πρέπει να τύχει εκμετάλλευσης από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χρειάζεται δημιουργικότητα, φαντασία και εναλλαγή τρόπου επίθεσης προκειμένου να πιάσουμε στον ύπνο την άμυνα του αντιπάλου. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν έχει να κάνει μόνο με την επιθετική μας γραμμή αλλά με τον συνολικότερο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Αντίθετα από τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ τους τελευταίους αγώνες παρουσιάζει σταθερότητα και ομοιογένεια και έτσι πρέπει να παρουσιαστεί και αύριο.

Παρόλη την κρισιμότητα της έκβασης του αυριανού αγώνα θεωρούμε πως οι παίκτες μας για πρώτη φορά σε ντέρμπι φέτος, κατεβαίνουν με θετική ψυχολογία η οποία πηγάζει από τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα της ομάδας καθώς και  την αλλαγή στο κλίμα των αποδυτηρίων. Το αντίστροφο από ότι συμβαίνει στον Απόλλωνα όπου η πίεση στο πρόσωπο του προπονητή και παικτών είναι αυξημένη μετά και από την τελευταία ήττα της ομάδας από τον Εθνικό στο Δασάκι.

Κλείνοντας θεωρούμε πως ο Μιλόγεβιτς όπως και σε κάθε αγώνα θα πάει διαβασμένος και έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για πρώτη φορά σε ντέρμπι…

Autoremarketing

Bet on Alfa