ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι ανάγκες πιο πολλές από την μέση και μπροστά

Οι ανάγκες πιο πολλές από την μέση και μπροστά

Η εικόνα είναι ξεκάθαρη: η Ομόνοια έχει ανάγκη από προσθήκες από την μέση και μπροστά, ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μεσοαμυντικά, λίγο ή πολύ έχει λύσεις και με δουλειά μπορεί να βελτιωθεί. Επίσης, θα έλθει να προστεθεί ο Μότα για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση από την οποία ίσως προκύψει αποχώρηση από τη στιγμή που υπάρχουν άλλες δυο λύσεις, Λόρα και Τζαϊλσον. Ο Αναστασίου έδειξε για την ώρα προτίμηση στον πρώτο, βάσει του χρόνου συμμετοχής των δυο ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Στην μεσοεπιθετική γραμμή, η Ομόνοια θέλει λύσεις. Δεν έχει «δεκάρι». Ο Αλμπίν δεν μπορεί να ανταποκριθεί, δεν τον πιστεύει ο Αναστασίου και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να… επιβιώσει στην ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. Επίσης, ο Ελλαδίτης προπονητής δείχνει να μην πιστεύει τον Μόντες, παρόλο που προηγουμένως ήταν στις βασικές επιλογές. Τρία ματς με τον Αναστασίου στον πάγκο, ο μικρόσωμος επιτελικός μέσος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής! Δεδομένη, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται η προσθήκη επιτελικού μέσου.

Ακόμη, η ομάδα «φωνάζει» πως, θέλει ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο Ζίβετς εδώ και καιρό είναι τραυματίας, παρόλο που έδειξε σε κάποια μας καλά στοιχεία. Ωστόσο, δεν έχει βοηθήσει. Ο Εντρένα δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι και άπειρος. Ο Αντόνια μια πάνω, δυο κάτω, δεν μπορείς να στηριχθείς πολύ πάνω του. Ο Χριστοφή είναι η πιο ποιοτική επιλογή, όμως κι αυτός ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό, λόγω των τραυματισμών του. Ένας καλός Χριστοφή, μπορεί να δώσει πολλά. Γι’ αυτό, λοιπόν, η προσθήκη ενός εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται επίσης βέβαιη. Αν δεν είναι και δυο στο τέλος. Εκτός κι αν την τελευταία του κίνηση ο Αναστασίου την έχει για θέση που ενδεχομένως να ξαφνιάσει. Παρόλο που, όπως είναι σήμερα η ομάδα, για όποια θέση κι αν θελήσει να  πάρει ποδοσφαιριστή δεν θα είναι έκπληξη.

Ίδωμεν, η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου δεν είναι μακριά…

Autoremarketing

Bet on Alfa