ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι Βρετανικές βάσεις, βρώμικος ρόλος του Γ.Σ.Π και η...

Οι Βρετανικές βάσεις, βρώμικος ρόλος του Γ.Σ.Π και η άμεση αντίδραση του λαού

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα… Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ανοικτό πόλεμο με τους πάντες και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να έχουμε όλοι μας υπόψην. Το γεγονός πως η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων αρνήθηκε να κάνει αυτό που οφείλει να κάνει, να αστυνομεύει τα παιχνίδια της ομάδας μας στο Δασάκι, μιλά από μόνο του. Είτε θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν είτε όχι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από την μέση. Και ασφαλώς δεν ήταν απόφαση των Βρετανικών Βάσεων αλλά υπήρξε παρέμβαση. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς από που, αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε και να αναφέρουμε την Πινδάρου.

Bet on Alfa

Βλέπετε είναι πολλά τα οικονομικά συμφέροντα που θίγονται λόγω της αποχώρησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Γ.Σ.Π και κάποιοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές έτσι ώστε η ομάδα μας να αναγκαστεί να επιστρέψει στο γήπεδο της πρωτεύουσας, με τους όρους μάλιστα αυτών που διοικούν το στάδιο.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πλέον πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις από τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι ώστε να ασκήσουμε τις πιέσεις που πρέπει και να στείλουμε τα δικά μα ηχηρά μηνύματα. Μεγάλες πορείες στις Βρετανικές Βάσεις και στην Πινδάρου. Αυτό είναι το χρέος που έχουμε να κάνουμε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει άμεσα να αναλάβει δράση ο λαός. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΆ!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa