ΑρχικήDaily NewsΟι εξετάσεις του Τζίμη

Οι εξετάσεις του Τζίμη


Από MRI θα περάσει εντός της ημέρας ο Δημήτρης Χριστοφή, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μπάναντς στην Αρμενία. Αργά το απόγευμα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και θα γνωρίζει το ιατρικό τιμ το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής τα προσεχές διάστημα, ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο.

Bet on Alfa

Πάντως, η ιατρική γνωμάτευση είναι πως ο τραυματισμός στον προσαγωγό δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ο διεθνής επιθετικός θα είναι άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο, ο MRI θα είναι απόλυτα διαφωτιστικό και ευχή όλων είναι να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ.

Εφόσον δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα, ο Τζίμης θα προφυλαχθεί στον επαναληπτικό με την Μπάναντς την Πέμπτη, στο ΓΣΠ (19:30), για να είναι απόλυτα έτοιμος στη συνέχεια. Η Ομόνοια έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα απ’ αυτή της Αρμενίας και αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιό της και να δηλώσει παρούσα στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό συνεχίζεται, με την ομάδα μας να είναι αποφασισμένοι να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση με δεύτερη νίκη. Μια βδομάδα πιο έτοιμοι και μπροστά στον κόσμο της, που αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του, είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο της.

Ο Τζον Κάρβερ δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πέρα από τον Χριστοφή που αναμένεται να προφυλαχθεί, οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα διατηρήσουν τη θέση τους. Τη θέση του Τζίμη θα διεκδικήσουν οι Αγκάγιεφ και Κλέιτον και ίσως το πρόσωπο που θα επιλεχθεί να έχει να κάνει με το σύστημα που θα επιλέξει ο Άγγλος τεχνικός να παρουσιάσει την ομάδα του.

Autoremarketing

Bet on Alfa