ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι Επιστροφές...της πρόκρισης!

Οι Επιστροφές…της πρόκρισης!

Το ματς της Κυριακής με την Άεκ μπορεί να αφήνει μία πικρή γεύση ήττας, όμως με τίποτα δεν δημιουργεί τον παραμικρό φόβο ενόψει του αυριανού ημιτελικού!

Bet on Alfa

Σε ένα αγώνα με μια πλειάδα απουσιών, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε στατιστικό κατοχής μπάλας 68% και είχε την ευκαιρία πάρα πολλές φορές να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά φαινόταν ικανή και για την ανατροπή.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… 

Αύριο κιόλας η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Απέναντι στην Άεκ και πάλι στο ΓΣΖ καλείται να φέρει σκορ τέτοιο που στο ΓΣΠ θα έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Έστω και τώρα την υστάτη η ΟΜΟΝΟΙΑ “γεμίζει” και πάλι καθώς οι επιστροφές πολλών παικτών δίνουν ποικιλία στα πλάνα και στον πάγκο για τον Μιλόγεβιτς!

Συγκεκριμένα, Μαργκάσα, Χαφέζ, Οικονομίδης και Κιρμ είναι ποδοσφαιριστές που δίνουν περισσότερες λύσεις και με αυτούς διαθέσιμους, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Πέραν των προαναφερθέντων, ίσως επιστρέψει στην αποστολή και ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος νιώθει καλύτερα, όμως αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Ο πλουραλισμός σε όλες τις γραμμές θεωρούμε πως είναι αυτό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο για να πάρει σκορ πρόκρισης για τον τελικό!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa