ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι 15+2 μετεγγραφές του Άνχελ

Οι 15+2 μετεγγραφές του Άνχελ

Μετά και την ένταξη του Νταβίντ Ραμίρες στο ρόστερ της Ομόνοιας, μένει μόλις μια θέση ανοιχτή για ξένο ή κοινοτικό ποδοσφαιριστή. Μετεγγραφή που ο Γκόμεθ αναμένεται να ολοκληρώσει μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ίσως ακόμη και λίγο πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος. Αναλόγως των αναγκών της ομάδας και στο ενδεχόμενο να διαπιστώσει αδυναμία σε συγκεκριμένη θέση.

Bet on Alfa

Μέχρι στιγμής η Ομόνοια ολοκλήρωσε 17 μετεγγραφές. Ένας μεγάλος αριθμός, ενδεικτικός ότι η ομάδα θα «χτιστεί» και πάλι από το μηδέν. Από το σύνολο των μετεγγραφών, δύο δεν θα είναι στην ομάδα της νέα περίοδο. Ο 21χρονος στόπερ, Φοίβος Χριστοδούλου, θα παραχωρηθεί ως δανεικός, ενώ ο 17χρονος τερματοφύλακας, Σάββας Νικολάου, λογικά θα αγωνίζεται σε μια από τις μικρότερες ομάδες της Ομόνοιας.

Όσον αφορά στις άλλες 15 κινήσεις, οι 14 αφορούν σε ξένους ή κοινοτικούς και μία σε Κύπριο, ο Κούσουλος. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι, ο τεχνικός διευθυντής προχώρησε σε προσθήκες για όλες τις θέσεις, όπως φαίνεται και πιο κάτω.

Αυτό που απομένει είναι, ο Ολίβα να δημιουργήσει σύνολο, όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές να τους κάνει ομάδα. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος, όμως όσο πιο σύντομα το πετύχει τόσο το καλύτερο. Θα αυξηθούν και οι πιθανότητες επιτυχίας της Ομόνοιας στη νέα περίοδο.

 

ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τόμας Μεχίας, (Σάββας Νικολάου).

ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ: Μάρκο Μότα

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ: Ίσμα Λόπεθ, Κριστιάν Μανρίκε.

ΣΤΟΠΕΡ: Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρτσε (Φοίβος Χριστοδούλου).

ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Ραούλ Λοέ, Χόρχε Ενρίκες.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Χουάν Αλμπίν, Κρίστιαν Μόντες.

ΔΕΞΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜ: Χουανάν Εντρένα.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜ: Σάσα Ζίβετς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νταβίντ Ραμίρες, Τζόρνταν Γκρίνιτζ.

Autoremarketing

Bet on Alfa