ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι "4" έξτρα λύσεις ... η πρόκριση και τελευταίο...

Οι “4” έξτρα λύσεις … η πρόκριση και τελευταίο ντέρμπι!

Πλησιάζει η ώρα του αιώνιου ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να κατεβαίνει στον αγώνα κάτω από τους καλύτερους οιωνούς σε όλα τα μέτωπα…

Bet on Alfa

Σε σχέση με τους υπόλοιπους που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα, η ομάδα μας βρίσκεται (ή καλύτερα θα μπορεί να βρίσκεται) σε πολύ πιο ευνοϊκή θέση για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχήν η υπόθεση πρόκριση στον θεσμό του Κυπέλλου έχει κριθεί από τον πρώτο αγώνα με το 4-0 εναντίων της Πάφου. Έτσι από την προηγούμενη Τετάρτη η ομάδα ήταν και είναι επικεντρωμένη στα 2 πολύ σημαντικά ντέρμπι με Άεκ και Αποέλ. Η αποστολή Άεκ εξετελέσθει επιτυχώς και τώρα μένει το αιώνιο.

Από το προηγούμενο Σάββατο ο Μιλόγεβιτς μελετάει ενδελεχώς τον αιώνιο αντίπαλο και καταστρώνει τα πλάνα του που θα φέρουν την νίκη. Τα νέα της προπόνησης είναι εξαιρετικά καθώς τέσσερις επιπλέον παίκτες θα προσφέρουν έξτρα λύσεις στον Βλάνταν. Ο αρχηγός Ασίς επιστρέφει μετά την τιμωρία του. Σίγουρα το γεγονός ότι πήρε ανάσες την προηγούμενη βδομάδα θα είναι επιπλέον βοήθημα για την απόδοση του στο αυριανό ντέρμπι. Σιέρινταν, Κιρμ και Ρουσιάς από χτες προπονούνται κανονικά και θα είναι πανέτοιμοι αύριο. Ο Σιέρινταν κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα, ενώ Κίρμ και Ρουσιάς θα δώσουν την ποιότητα που χρειάζεται ο πάγκος να έχει ανά πάσα στιγμή. Μοναδικές απώλειες για την ομάδα μας θα είναι ο Μαργκάσα και ο Ράμος, όμως πιστεύουμε πως οι 4 επιστροφές καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια.

Στον τομέα ψυχολογίας η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το αβαντάζ σε σχέση με τον αντίπαλο. Μετά την ψυχρολουσία της 21ης αγωνιστικής η ομάδα μας έκανε 2 μεγάλες νίκες, ιδιαίτερα η τελευταία που ήταν η πρώτη σε ντέρμπι. Είπε και ο Μιλόγεβιτς πως οι παίκτες άρχισαν να πιστεύουν στην ομάδα, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη το Αποέλ βρίσκεται στην κορυφή χωρίς να έχει πιάσει καλές αποδόσεις και το ξέρει πολύ καλά ο Τιμούρ. Ο αγώνας κυπέλλου κόντρα στον Άρη στο ΓΣΠ ήταν ακόμη ένα πλήγμα για δύο λόγους. Πρώτον πρόσθεσαν ακόμη ένα ντέρμπι στο Κύπελλο μέσα στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που έχουν (OMONOIA,  Ανόρθωση, Απόλλωνα) και δεύτερον απεκόμισαν τραυματισμούς ενόψει αιώνιου ντέρμπι (Καβενάγκι, Αντωνιάδης). Επιπλέον βαρίδι για το Αποέλ είναι πως μέσα σε όλα αυτά θέλουν να κρατηθούν στη κορυφή.

Υπάρχει ακόμη ένα επιπλέον κίνητρο πολύ βοηθητικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αυριανό αιώνιο ντέρμπι είναι και το τελευταίο ντέρμπι για την ομάδα μας μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Εφόσον τα καταφέρει η ομάδα μας να πάρει την νίκη, τότε από την επόμενη κιόλας μέρα η ομάδα μας μπορεί να είναι συνεχώς κερδισμένη βαθμολογικά. ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Άεκ και Απόλλωνας έχουν μεταξύ τους αγώνες που σημαίνει πως θα χάνονται βαθμοί που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για να σκαρφαλώσει ψηλά!

Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτοί θα καθορίσουν μέχρι που θέλουν να φτάσουν.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ έχουν ουσία υπό την προϋπόθεση ότι σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες, πρωταγωνιστές θα είναι μόνο οι παίκτες (όπως είπε και ο Χρι. Χριστοδούλου).

Υ.Γ: Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το περσινό ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ…   

Autoremarketing

Bet on Alfa