ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟμάδες Ήθους ΟΠΑΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Νέα Σαλαμίνα

Ομάδες Ήθους ΟΠΑΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Νέα Σαλαμίνα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ομάδες ήθους για τον Α΄ και Β΄ γύρο αντίστοιχα ,της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Bet on Alfa

Στις δύο ομάδες θα απονεμηθούν τα χρηματικά βραβεία της ΑΕ ΟΠΑΠ Κύπρου που είναι χορηγός  των  βραβείων  ήθους , πριν από τον μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο 9 Μαρτίου στο ΓΣΠ από τον  Πάμπο Χρίστου μέλους του ΔΣ της ΟΠΑΠ και τον αντιπρόεδρο της ΚΟΠ  Νίκο Νικολάου.

Η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας  αναδείχθηκε  ομάδα ήθους στα βραβεία ήθους ΟΠΑΠ και για την τετράδα των αγωνιστικών 17-20 του πρωταθλήματος Cyta και η ΟΜΟΝΟΙΑ στην δεύτερη τετράδα αγώνων του Α΄ γύρου (5-8)

Η  ειδική βαθμολογία τίμιου παιγνιδιού που βγαίνει μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA και της UEFA όπου λαμβάνονται υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων προπονητών παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των βραβείων ήθους ΟΠΑΠ θα τιμηθούν με ειδικό έπαθλο και χρηματικό βραβείο όλες η ομάδες ήθους 2018-2019 των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν ΚΟΠ και ΟΠΑΠ.

Για τις πρώτες τέσσερις  αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta ,βραβεύτηκε ο Απόλλωνας, για την δεύτερη τετράδα αγώνων μοιράστηκαν το χρηματικό βραβείο Απόλλωνας, ΟΜΟΝΟΙΑ και Ερμής, για την τρίτη και τέταρτη τετράδα αγώνων  το Αποελ και για την Πέμπτη τετράδα αγώνων η Νέα Σαλαμίνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa