ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟΜΟΝΟΙΑ24: Δικαίωση για τον αγώνα μας

ΟΜΟΝΟΙΑ24: Δικαίωση για τον αγώνα μας

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ιστοσελίδα μας κάνει τον δικό της αγώνα, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια όσον αφορά τα χάλια του Μακαρείου Σταδίου, και να μην αδειοδοτηθεί το συγκεκριμένο γήπεδο για να διεξάγονται αγώνες Α’ κατηγορίας σε αυτό.

Bet on Alfa

Προέχει πρώτα και κύρια η ασφάλεια του κόσμου και των αθλητών και στο συγκεκριμένο γήπεδο όσες αλλαγές και βελτιωτικά έργα και να γίνουν άμεσα, για να αγωνίζονται εκεί Δόξα και Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα, δεν θα μπορέσουν να εγγυηθούν τα πιο πάνω.

Όπως είχαμε προειδοποιήσει πριν από μερικές εβδομάδες έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφικό υλικό το οποίο αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον ΚΟΑ και γενικά τον Κυπριακό Αθλητισμό και ιδιαίτερα το  ποδόσφαιρο. Μετά την σημερινά ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει αδειοδοτηθεί νιώθουμε εν μέρη μια ικανοποιήση, όμως θα περιμένουμε την τελική απόφαση της Αρχής την ερχόμενη Παρασκευή.

Αν το γήπεδο αδειοδοτηθεί με πολύ αυστηρούς όρους θα περιμένουμε να τους διαβάσουμε, να τους αναλύσουμε και να επανέλθουμε.

Αν τελικά δεν αδειοδοτηθεί θα το χαιρετίσουμε με όλη μας την καρδιά γιατί αυτή είναι η ορθή απόφαση. Να αναγκαστεί επιτέλους η πολιτεία να επνδύσει στον αθλητισμό και να φτιάξει τις υποδομές που του αξίζουν. 

Για την ώρα μπορούμε να δηλώνουμε περήφανοι ως ιστοσελίδα (έστω και οπαδική) ότι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για να διορθωθούν κάποια πράγματα στον τόπο μας, που τόσα χρόνια κάποιοι τα έβλεπαν και έκαναν τα σταβά μάτια για να εξυπηρετίσουν αλλότρια συμφέροντα.

H συντακτική ομάδα του ΟΜΟΝΟΙΑ24

Autoremarketing

Bet on Alfa