ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟμόφωνες αποφάσεις - Συλλογική η ευθύνη

Ομόφωνες αποφάσεις – Συλλογική η ευθύνη

Οδεύουμε σιγά – σιγά προς ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν αφού όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και θα αφήσει μια θέση ξένου ή κοινοτικού κενή στο ρόστερ της, την οποία προτίθεται να καλύψει στην μεταγραφική του Ιανουαρίου όπου θα διαφανούν οι όποιες αδυναμίες.

Bet on Alfa

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός φέτος δεν ήταν υπόθεση ενός. Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπολούζης, Χένινγκ Μπέργκ και Νίκος Χαραλαμπίδης εργάστηκαν μεθοδικά με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ να ήταν ομόφωνες.

Ως εκ τούτου έχοντας υπόψη τα πιο πάνω δεδομένα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η ευθύνη φέτος είναι συλλογική είτε σε περίπτωση επιτυχίας, είτε αποτυχίας.

Βέβαια μέσα από την καρδιάς ευχόμαστε να βγούνε της ΟΜΟΝΟΙΑ όλα τα νέα αποκτήματα και η ομάδα μας μετά από αρκετά χρόνια να κάνει μια επιτυχημένη πορεία. Αυτόματα αυτό θα σημαίνει ύπαρξη βασικού κορμού  ποδοσφαιριστών για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πάνω στον οποίο θα μπορέσει να χτίσει  τα επόμενα χρόνια και να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa