ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΟργανωμένη κερκίδα: "Είναι μόνο η αρχή γι’ αυτό θα...

Οργανωμένη κερκίδα: “Είναι μόνο η αρχή γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και προσεκτικοί”

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η οργανωμένη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, «ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ»

Για δεύτερη αγωνιστική ο Πράσινος Λαός βρίσκεται σε μια κατάσταση χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας μας.

Κατ’ αρχήν θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για ακόμη ένα τρίποντο που κέρδισαν επάξια. Το μεγάλο μας μπράβο, πάει σε αυτόν τον ανυπέρβλητο Πράσινο Λαό που έδειξε πλέον με την παρουσία του ότι δεν …μασά και θα είναι στο πλευρό της ομάδας μας για να την στεφανώσουμε ξανά και ξανά Βασίλισσα. Ζήσαμε στο ΓΣΠ και ειδικά στο βόρειο πέταλο στιγμές μεγάλες που μας συγκίνησαν όλους και έτσι θα συνεχίσουμε.

Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Είναι μόνο η αρχή γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και προσεκτικοί. Κτίζετε μια νέα ομάδα που έδειξε μεν τις καλύτερες προοπτικές αλλά σ’ αυτή την κούρσα δεν είμαστε μόνοι μας και δεν έχουμε τις …βοήθειες που έχουν οι άλλοι. Ούτε από μόνοι μας, ούτε από τις σκοπιμότητες που είδαμε και παλιά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Στήνουν κάποιοι και πάλι την γνωστή πλεκτάνη τους και δεν θα πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Πιστοί στον όρκο που δώσαμε για πλήρη στήριξη της ομάδας θα συνεχίσουμε σοβαρά και δυναμικά να παλεύουμε όλοι μαζί.

Σαν οργανωμένη κερκίδα συνεχίζουμε τη δράση μας στηρίζοντας όλες τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκτός από την παρουσία μας στα κλειστά γήπεδα συνεχίσαμε και στο ΓΣΠ την πώληση εισφορών και σίζον τικετ των τμημάτων. Ευχαριστούμε θερμά όσους από το υστέρημα τους πρόσφεραν στα τμήματα μας μια μεγάλη ανάσα.

Μαζί με τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων στις επαρχίες και χωριά, τους συνδέσμους γυναικών και kids club θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας αυτή και θα καθιερώσουμε συναντήσεις και δράσεις με τον Πράσινο Λαό για στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χαιρετίζουμε την ίδρυση του ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Λευκωσία και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια σ’ όλη την Κύπρο θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια ΠΑΝΤΟΥ !!!

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ !!!

Οργανωμένη Κερκίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Autoremarketing

Bet on Alfa