ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟυδέν κακόν αμιγές καλού

Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Η χθεσινή ανάρτηση του Φρανσίς Ουζόχο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπόσχεση που έδωσε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι θα ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας μας, μπορεί να χαρακτηριστεί από κάποιους συναισθηματική, όμως από πίσω της κρύβει μια σημαντική λεπτομέρεια.

Bet on Alfa

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι ως δανεικός από την Λα Κορούνια. Με την σκληρή προσωπική του δουλειά και τις εμφανίσεις του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Εθνικής του ομάδας ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά και μέχρι την Κυριακή ήταν δεδομένο πως θα ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μας να τον κρατήσει τη νέα χρονιά.

Μετά τον σοβαρό  τραυματισμό του Φρανσίς στο παιχνίδι απέναντι στην Βραζιλία ο ίδιος έγινε δέκτης μια πρωτόγνωρης αγάπης κι εκτίμησης από τον πράσινο λαό, που παρόμοια της δεν ξανάζησε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται δεδομένο ότι ο Ουζόχο θα χάσει ολόκληρη την χρονιά, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε γι’ ακόμα μια φορά πως ξέρει να σέβεται αυτούς που τιμούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Είναι δεδομένο ότι ο Ουζόχο θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει. Το συμβόλαιο του με την Λα Κορούνια εκπνέει το Καλοκαίρι του 2021 και δεν πρόκειται η Ισπανική ομάδα να τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα.  Παράλληλα όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις σίγουρα η Λα Κορούνια θα θέλει να παραχωρήσει τον Φρανσίς και του χρόνου ως δανεικό για να πάρει εκ νέου παιχνίδια στα πόδια του και να βρεί ξανά τον καλό του εαυτό.

Και η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως όλα δείχνουν  έχει προτεραιότητα, τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την Ισπανική ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa