ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Αίαντας ταπείνωσε την Κυρία και ξαναγράφει ιστορία! (vid)

Ο Αίαντας ταπείνωσε την Κυρία και ξαναγράφει ιστορία! (vid)

Ο Ρονάλντο έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιουβέντους αλλά οι Φαν Ντε Μπέεκ και Ντε Λιχτ έκαναν την μεγάλη ανατροπή και ο Αγιαξ είναι στους “4” του Champions League και συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!

Bet on Alfa

Κι όμως, το ξεκίνημα του ματς έδειχνε καλό για τους Ιταλούς, οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά και με σωστή πίεση από ψηλά δεν επέτρεπαν στον Αγιαξ να κρατήσει μπάλα. Ο τραυματισμός του Μαζραουί, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Σινγκράβεν στο 11′, έμοιαζε με άσχημο σημάδι για τους Ολλανδούς, οι οποίοι είδαν τα πράγματα -θεωρητικά- να στραβώνουν περισσότερα στο 28′. Η καρφωτή κεφαλιά του Ρονάλντο, μετά το κόρνερ του Πιάνιτς, σήμανε το 1-0 για τη Γιούβε, με τον Πορτογάλο να φτάνει στα 126 γκολ το Champions League (τα 65 σε νοκ-άουτ), αλλά η αντίδραση ήταν εντυπωσιακή… Το κακό σουτ του Ζίγιεχ στο 34′ έγινε… ασίστ για το 1-1 του Φαν Ντε Μπέεκ και στο δεύτερο ημίχρονο… δεν υπήρξε ματς.

Ο Αγιαξ μπήκε στην επανάληψη όπως έπρεπε και κατάφερε να κυριαρχήσει όσο περνούσε η ώρα, παγώνοντας εντελώς τη Γιουβέντους. Αυτός που την κρατούσε όρθια, άλλωστε, ήταν ο Σέζνι, ο οποίος έκανε τρομερή επέμβαση στο 52′ σε κοντινό σουτ του Ζίγιεχ, λέγοντας “όχι” και στον Ντε Μπέεκ στο 58′. Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ έκανε ό,τι ήθελε στο Allianz Stadium αλλά πάντα γινόταν λάθος στην τελική επιλογή, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παραμένουν στο ματς και στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Μέχρι το 67′ δηλαδή, όταν ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά -μετά την εκτέλεση κόρνερ- έγραψε το 1-2. Το πρώτο γκολ του 19χρονου στόπερ στο φετινό Champions League, το 155ο του Αγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, το γκολ που επανέφερε τον Αίαντα στους “4” του Champions League για πρώτη φορά έπειτα από 22 χρόνια!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (64′ Ζοάο Κανσέλο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (80′ Μπεντανκούρ), Ρονάλντο, Ντιμπάλα (46′ Κεν).

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Μαζραουί (11′ Σινγκράβεν) (82′ Μαγκαλάν), Ντε Λιχτ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Σένε, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντε Μπέεκ, Νέρες, Ζίγιεχ (88′ Χούντελαρ), Τάντιτς

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa