ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Αναστασίου «καίγεται» μόνος του

Ο Αναστασίου «καίγεται» μόνος του

Ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, που ίσως να μην είχε χειρότερο στην τρέχουσα σεζόν, πραγματοποίησε η Ομόνοια απέναντι στον Απόλλωνα. Χωρίς τελική προσπάθεια, είτε εντός είτε εκτός στόχου. Πού πας με τέτοια στατιστικά; Απόλυτα φυσιολογικό να δεχθεί άλλη μιαν ήττα, την δωδέκατη φετινή και να παραμείνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Bet on Alfa

Μετά το τέλος του ματς, ο Αναστασίου είπε ότι δεν έκαναν τίποτα σωστό από όσα δούλεψαν στις προπονήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Όταν ρωτήθηκε τι δεν πήγε καλά, δεν θέλησε να κάνει ανάλυση και απλώς επανέλαβε ότι δεν έγινε τίποτα σωστό. Αυτή δεν είναι απάντηση από έναν έμπειρο προπονητή που εργάζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Επίσης, καμιά ανάληψη ευθύνης για την τραγική εικόνα της ομάδας.

Γίνεται συχνά – πυκνά λόγος για βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, όμως αυτό που μένει είναι η βαθμολογική θέση της ομάδας και τα αρνητικά στατιστικά της. Ανέλαβε την ομάδα στην 7η θέση της βαθμολογίας και τώρα είναι στην 6η. Κι αν δεν ήταν η αφαίρεση βαθμών στην Ανόρθωση, σήμερα η Ομόνοια θα ήταν στο δεύτερο γκρουπ.

Η εικόνα της ομάδας, η βαθμολογική συγκομιδή της και η στάση του προπονητή, που δεν αναλαμβάνει ευθύνη αλλά λέει συχνά «αυτοί είμαστε» αλλά από την άλλη θέλει να διατηρήσει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα δεν έχουν προσφέρει ή να επιμένει να δίνει φανέλα βασικού στον Ατζαγκούν που απογοητεύει, επειδή αυτός τον έφερε στην ομάδα, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους διοικούντες και ιδιαίτερα τον Παπασταύρου.

 

Επίσης, με τις τοποθετήσεις του χθες μετά το ματς, λίγο ή πολύ μας είπε ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δεν αξίζει να παίζει γι’ αυτό μένει στον πάγκο. Ενώ όλοι οι άλλοι… βγάζουν μάτια με την απόδοσή τους γι’ αυτό παίζουν. Όπως και να έχει, ο Αναστασίου «καίγεται» μόνος του.

Autoremarketing

Bet on Alfa