ΑρχικήDaily NewsΟ Αντράντε αλλάζει τα σχέδια

Ο Αντράντε αλλάζει τα σχέδια

Τον Ζοάο Πάολο Αντράντε περίμεναν στην Ομόνοια, όμως το «ναι» στην ΑΕΛ για να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, άλλαξε τα σχέδια στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Ο Πορτογάλος ήθελε να φύγει από την ΑΕΛ και εφόσον έμενε ελεύθερος θα άνοιγε ο δρόμος επιστροφής του στην Ομόνοια. Τελικά, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, πείσθηκε να συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού.
Πλέον, στην Ομόνοια είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση για κεντρικό αμυντικό. Το τοπίο είναι θολό. Το ερώτημα είναι, αν υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση ή αν θα πρέπει το τεχνικό τιμ να αξιολογήσει άλλες περιπτώσεις. Το θετικό είναι ένα ισχύει το πρώτο για να μην χαθεί άλλος χρόνος για την εξεύρεση στόπερ.
Ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να μην είναι, πλέον, στη λίστα του προπονητή
Εκτός, βέβαια, κι αν έχει κάτι στα υπόψιν του και κινηθεί άμεσα. Δεν είναι και το πιο εύκολο από τη στιγμή που επιθυμεί έτοιμο ποδοσφαιριστή.
Επίσης, πρέπει να είναι ελεύθερος αφού η Ομόνοια δεν είναι σε θέση να πληρώσει για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα με τον κεντρικό αμυντικό, ανοιχτό παραμένει και το κεφάλαιο ανασταλτικός μέσος.
Πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα έφεραν την Ομόνοια να έχει συμφωνήσει με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κατέβαλλε προσπάθεια να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.
Αποτελεί ερώτημα αν η περίπτωση αυτή παραμένει στο τραπέζι ή έχει κλείσει αρνητικά για την ομάδας μας. Αν δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος, τότε και γι’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει νέα προσπάθεια για εξεύρεση του εκλεκτού για την μεσαία γραμμή.

Autoremarketing

Bet on Alfa