ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός της εβδομάδας για τις επίλεκτες ομάδες

Ο απολογισμός της εβδομάδας για τις επίλεκτες ομάδες

Μία νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε. Δύο αγώνες αναβλήθηκαν.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «πράσινους» που εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι στην κορυφή με 37 βαθμούς, έχοντας δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα δεκατρία ματς. Η ομάδα μας διατηρεί απόσταση 6 βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 την περασμένη Τετάρτη εξήλθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 17η αγωνιστική. Η «πράσινοι» ανέβηκαν στους 32 βαθμούς και στην 6η θέση έχοντας απολογισμό εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 και U17 κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες του Εθνικού Άσσιας για την 18ηαγωνιστική που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο, αναβλήθηκαν λόγο της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

H OMONOIA U13 μας κέρδισε με 3-2, εντός έδρας, τον Απόλλωνα (κλιμάκιο Πάφου) στο πλαίσιο της 15ηςαγωνιστικής. Πλέον, με 26 βαθμούς και απολογισμό οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 20 ομάδων).

 

Αναλυτικά:

U19: AEK – OMONOIA 1-1

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ  (αναβολή)

U17: OMONOIA – AEΛ 1-1

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ (αναβολή)

U13: OMONOIA – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (ΚΛ.ΠΑΦΟΥ) 3-2

Autoremarketing

Bet on Alfa