ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Ο Ανδρέας Νικολάου, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16, έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στη βελτίωση που διακρίνει στους ποδοσφαιριστές του, ενώ εξέφρασε την άποψη του για το έργο που επιτελείται στην Ακαδημία.

Bet on Alfa

«Η πορεία μας κρίνεται αρκετά σταθερή και θετική. Διακρίνω την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μου. Η πορεία που κάναμε μας κρατά κοντά στην κορυφή και θεωρώ πως θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα» το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί διεθνείς και αυτό είναι θετικό. Υπάρχει καθημερινή βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που γίνεται. Θεωρώ πως σε 2-3 χρόνια είναι εφικτό να δούμε ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη ηλικία στην πρώτη ομάδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Νικολάου, ανέφερε: «Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία. Σίγουρα όταν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ θέλεις να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα, όμως ο κύριος σκοπός της Ακαδημίας είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Έχει απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες σε 11 αγώνες, πέτυχε 27 τέρματα και δέχθηκε 9. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο την Καρμιώτισσα εντός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa