ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Ερικσεν στέλνει την Τότεναμ στ' αστέρια (vid)

Ο Ερικσεν στέλνει την Τότεναμ στ’ αστέρια (vid)

Με γκολ του Ερικσεν στο 88′ η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μπράιτον κι έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην τετράδα. Το έσωσε στο τέλος η Γουότφορντ.

Bet on Alfa

Ηταν το τρίτο ματς μέσα στην εβδομάδα, η κόπωση είχε κάνει την εμφάνισή της και για 87 λεπτά η Τότεναμ φλέρταρε με τη… γκέλα! Ωστόσο, ο Ερικσεν πέτυχε το γκολ της λύτρωσης (1-0) κόντρα στη Μπράιτον και οι Σπερς βρέθηκαν στο +4 από την 5η Αρσεναλ (με ματς περισσότερο). Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις στο +3 από τη ζώνη παραμονής. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, πίεσαν, αλλά ο γκολκίπερ Ράιαν όσο οι κεντρικοί αμυντικοί Ντάφι, Ντανκ κρατούσαν το μηδέν! O πρώτος με εντυπωσιακές επεμβάσεις, ο δεύτερος με σωτήρια τοποθέτηση στο 45′ σε προσπάθεια του Αλι, δεν άφησαν την Τότεναμ να πανηγυρίσει, ενώ ο Αλντερβάιρελντ είχε δοκάρι στο 73′. Ωστόσο, στο 88′ ο Δανός υποδέχθηκε ιδανικά τη μπαλιά του Ντέλε Αλι και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0!

Το έσωσε στο τέλος!
Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την  Σαουθάμπτον αναδείχθηκε η Γουότφορντ και διατηρήθηκε στην 7η θέση της Premier League. Ο Λονγκ έβαλε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Premier League στο 7ο δευτερόλεπτο, όμως οι Χόρνετς δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και με γκολ του Γκρέι στο 90ό λεπτό πήραν το 1-1!

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa