ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ καθένας την δουλειά του

Ο καθένας την δουλειά του

Αυτό που προέχει για την ομάδα και ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές είναι η ρεβάνς με την Μπούντουτσνοστ, την Πέμπτη (19:00). Η ομάδα μας θα επιδιώξει δεύτερη νίκη επί των Μαυροβούνιων, έτσι ώστε να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Ο Καϊάφας θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο προσεχές παιχνίδι και όχι να κάνουν σκέψεις από τώρα για τον επόμενο αντίπαλο. Αυτός μπορεί να περιμένει.

Bet on Alfa

Ωστόσο, επειδή ο καθένας την δουλειά του, οι σκάουτερ του συλλόγου και ιδιαίτερα ο Μιχάλης Σεργίου έχουν στρέψει το βλέμμα και στον αντίπαλο για τον 3ο προκριματικό γύρο, ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Άρχισαν, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, τη συλλογή πληροφοριών για τις Μέταλουργκ και Ζελέζνιτσαρ.

Μάλιστα, οι δυο τους δίνουν τον επαναληπτικό την Τρίτη και λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Ομόνοια θα γνωρίζει ποιαν ομάδα θα βρει στον δρόμο της. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο Σαράγεβο και θα αρχίσει στις 22:00. Ο Σεργίου αναμένεται πως θα δηλώσει παρών, έτσι ώστε να αρχίσει άμεσα η ανάλυση και η ομάδα μας να πάει διαβασμένη, όπως έκανε με την Μπούντουτσνοστ στο «Γκράντσκι».

Autoremarketing

Bet on Alfa