ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Κακουμπάβα φλερτάρει με το ντεμπούτο του

Ο Κακουμπάβα φλερτάρει με το ντεμπούτο του

Ο Λεβάν Κακουμπάβα δεν ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο, αφού λόγω τιμωρίας που κουβαλούσε (είχε αποβληθεί σε ματς της Δυναμό Τιφλίδας με την ΑΕΚ Αθηνών), δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ο Γεωργιανός διεθνής στόπερ, τέθηκε ήδη στη διάθεση του Καϊάφα για τον επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ και μάλιστα φλερτάρει με το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Bet on Alfa

Η απουσία του Σκαραμοτσίνο, που ως γνωστό θα μείνει για το επόμενο 10ήμερο τουλάχιστον εκτός αγωνιστικής δράσης, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Κακουμπάβα. Φαντάζει ως ο επικρατέστερος να καλύψει την θέση του αριστερού στόπερ, πλαισιώνοντας τους Λιοπζιανίντζε και Ακουισταπάτσε. Παρόλο που είναι νωρίς και ο Καϊάφας θα ανακατέψει αρκετά την τράπουλα στις προπονήσεις, ο Γεωργιανός παρουσιάζεται έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει ντεμπούτο.

Ο Στεπάνοφ, λόγω ανετοιμότητας δεν δηλώθηκε για τα ματς με την Μπούντουτσνοστ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Πάντως, ο Σέρβος στόπερ δουλεύει σκληρά και ανυπομονεί να φορέσει κι αυτός τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό άρχισε με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» (19:00). Τα μηνύματα για τον Μαργκάσα είναι ενθαρρυντικά, για να διεκδικήσει θέση στην αποστολή, όμως είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα από τις επόμενες τρεις προπονήσεις, όπου θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa