ΑρχικήDaily NewsΟ Κασμί, ο Χαφέζ και η σύνδεσή τους

Ο Κασμί, ο Χαφέζ και η σύνδεσή τους

Οι χθεσινές δηλώσεις του Καρίμ Χαφέζ σε ιστοσελίδα της Αιγύπτου, στις οποίες ανέφερε ότι η Ομόνοια του έκανε πρόταση αλλά αυτός ακόμη δεν απάντησε γιατί προέχει η υλοποίηση των στόχων της ομάδας, προκαλούν ερωτηματικό. Από τη στιγμή που δείχνει ικανοποιημένος, γιατί δεν απαντά «ναι» στην πρόταση και να κλείσει το θέμα;

Bet on Alfa

«Για την ώρα ο μόνος μου στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η ομάδα, μου προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά για την ώρα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να τελειώσουμε τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα και θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός Αιγύπτιος.

Ακολούθως χθες, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκαναν λόγο ότι ο Φαϊσέλ Κασμί θέλει να φύγει από την ομάδα άμεσα γιατί δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

Πάντως, οι δυο νεαροί ανήκουν σε εταιρία μάνατζερ και θυμίζουμε ότι όταν αποκτήθηκε ο Κασμί έγινε λόγος περί συμφωνίας, ώστε να διατηρηθεί στο ρόστερ της Ομόνοιας και τη νέα σεζόν ο Χαφέζ.

Η εξέλιξη με τον Κασμί, επηρεάζει την περίπτωση Χαφέζ; Κανονικά όχι. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις αφού η τοποθέτηση του Χαφέζ αφήνει πολλά ερωτηματικά. Θα πρέπει να αναμένουμε και την στάση που θα τηρήσει η εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί και τους δυο ποδοσφαιριστές. Ο νεαρός Αιγύπτιος έδειξε πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εξελίξιμος και ταλαντούχος.

Βεβαίως, τον πρώτο και τελευταίο λόγο για κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ της Ομόνοιας θα την έχει ο Νταμπίζας.

Autoremarketing

Bet on Alfa