ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Κιρμ, ο Καρλίτος και οι τραυματίες

Ο Κιρμ, ο Καρλίτος και οι τραυματίες

Ο Κάτανετς υπολογίζει τον Άντραζ Κιρμ και το δείχνει με το χρόνο που του έδωσε στα φιλικά παιχνίδια. Μπορεί να μην είναι στο αρχικό σχήμα, όμως αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Bet on Alfa

Στο χθεσινοβραδινό ματς της Σλοβενίας με τη Βόρειο Ιρλανδία, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 62ο λεπτό. Μάλιστα, είχε κάποιες στιγμές που βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σλοβενία ηττήθηκε με 1-0. Το γκολ των Βορειοιρλανδών πέτυχε ο Κόνορ Ουάσιγκτον στο 41ο λεπτό. Μάλιστα, η Σλοβενία είχε την ευκαιρία στο 65′ για να ισοφαρίσει, όμως ο τερματοφύλακας της Βορείου Ιρλανδίας είπε «όχι» σε πέναλτι του Νοβάκοβιτς.

Ο Κιρμ, πλέον, επιστρέφει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ομόνοιας και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Σλοβένος αν δεν προλάβει να δηλώσει παρών στην απογευματινή προπόνηση, θα το κάνει σίγουρα αύριο.

Απόψε, στις 11, ο Καρλίτος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι που θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Μαρόκο, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο διεθνής άσος της Ομόνοιας θα είναι λογικά στο «Ηλίας Πούλλος» την Πέμπτη. Τότε θα αρχίσει και ο Μιλόγεβιτς να ετοιμάζει το πλάνο του, αναμένοντας και την εξέλιξη με τους Φλορέσκου, Μπεμπέ και Μπαντιμπάνγκα.

Και οι τρεις έχουν καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή και οι δυο πρώτοι ενδεχομένως να διεκδικήσουν και θέση στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, στην μεσαία γραμμή λόγω της απουσίας των Μαργκάσα και Οικονομίδη οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Autoremarketing

Bet on Alfa