ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Κορέια θέλει Ομόνοια!

Ο Κορέια θέλει Ομόνοια!

Μετά την σύναψη συνεργασίας με τον Χένινγκ Μπεργκ, η προσοχή της Ομάδας Προγραμματισμού επικεντρώνεται αποκλειστικά στις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Ο Τιάγκο υπέγραψε και μένει η ανακοίνωση, ενώ η Ομόνοια κινείται και για την απόκτηση του Κορέια. Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε πολύ καλή σεζόν και έδειξε πως έχει τα στοιχεία για να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια.

Bet on Alfa

Η Νέα Σαλαμίνα αξιώνει ένα ποσό για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο και για την επικείμενη σεζόν. Η Ομόνοια δείχνει διάθεση να πληρώσει ένα λογικό ποσό για να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα συζητήσει, όμως, παράλογα ποσά. Άλλωστε, ο Κορέια διατηρεί μόλις ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Νέα Σαλαμίνα και τον Ιανουάριο έχει την ευχέρεια να μιλήσει με άλλη ομάδα για συνεργασία.

Αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, ο Κορέια θέλει σαν τρελός Ομόνοια! Γνωρίζει την δυναμική της ομάδας, του κόσμου και την προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τίτλους. Πέραν του ότι θα πάρει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που διατηρεί σήμερα.

Η επιθυμία του Βραζιλιάνου δεν παραγνωρίζεται και ίσως αποτελέσει το «κλειδί» για να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Οι επόμενες μέρες κρίνονται σημαντικές για την κατάληξη της υπόθεσης. Εφόσον η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάσει λογικές απαιτήσεις και προσμετρήσει την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, τότε Κορέια θα ντυθεί στα πράσινα. Αλλιώς, η Ομόνοια θα πρέπει να στραφεί σε άλλη περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μπρούνο Βίτορ να φαντάζει ως μια πιθανή επιλογή.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa