ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Λένον «φώναξε» πως ξέρει που ήλθε

Ο Λένον «φώναξε» πως ξέρει που ήλθε

Επικοινωνιακός φαίνεται πως είναι ο Νιλ Λένον, για τον οποίο εάν κάνουμε έναν απολογισμό των όσων είπε στην παρουσίασή του, έδειξε να ξέρει πολύ καλά που ήλθε. Φρόντισε άμεσα να μάθει για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ιστορία της, το μέγεθός της και τις απαιτήσεις της.

Bet on Alfa

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον 50χρονο τεχνικό είναι θετικότατες. Πλέον, από τη θεωρία περνά στην πράξη και εκεί κρίνεται ο καθένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, είτε είναι προπονητής είτε ποδοσφαιριστής. Σαφώς και θέλει τον χρόνο του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όμως σε αυτό θα έχει τη βοήθεια όσων είναι στο «Ηλίας Πούλλος» και θα έχει καθημερινά επαφή μαζί τους.

Σήμερα ο Βορειοιρλανδός προπονητής θα προπονήσει για δεύτερη φορά την ομάδα και θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Στο αυριανό ματς με τη Δόξα στο ΓΣΠ, θα παρουσιάσει την πρώτη του ενδεκάδα. Απομένει να δούμε σε ποια πρόσωπα θα στηριχθεί, αλλά και τη φιλοσοφία του στον τρόπο παιχνιδιού παρόλο που είναι νωρίς να περάσει στην ομάδα όλα του τα «θέλω».

Ακόμη, σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον προπονητή να πάρει γεύση από το παιχνίδι της ΑΕΛ, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Να έχει μια εικόνα, αφού ήδη φροντίζει καθημερινά να ενημερώνεται μέσω βίντεο για τους προσεχείς αντιπάλους. Γνωρίζει και ο Λένον πως, το παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αυτό της Τετάρτης, όμως θέλει και αύριο να δει την ομάδα του να παίζει καλή μπάλα και να φτάνει στη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa