ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Μέσι προειδοποιεί τους συμπαίκτες του για το Ανφιλντ!...

Ο Μέσι προειδοποιεί τους συμπαίκτες του για το Ανφιλντ! (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι προσπάθησε με τις ομιλίες του πριν την ήττα από την Λίβερπουλ να προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του για το τι τους περίμενε στο Ανφιλντ, αλλά οι συμπαίκτες του -όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα – δεν τον άκουσαν.

Bet on Alfa

Μετά το πάθημα από την Ρόμα, θα περίμενε κανείς ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα ήταν υποψιασμένοι για το τι θα τους περίμενε στο Ανφιλντ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του περσινού Champions League. Για τον λόγο αυτό ο Αργεντινός σούπερ σταρ προσπάθησε με την ομιλία του (όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ Matchday της Μπαρτσελόνα) πριν την έναρξη του αγώνα να τους θυμίσει τι είχαν πάθει στην Ρώμη κόντρα στην Ρόμα ώστε να μην επαναληφθεί στο Λίβερπουλ.

«Πάμε παιδιά. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν γίνεται να χάσουμε αυτή την ευκαιρία, εντάξει; Δώστε ότι έχετε τώρα που είμαστε εδώ. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά. Θυμηθείτε η Ρώμη ήταν δικό μας λάθος και κανενός άλλου», ανέφερε ο Μέσι λίγο πριν οι «μπλαουγκράνα» βγουν στον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ.

https://twitter.com/JackCook95/status/1200558012861210624
Το κακό όμως φαινόταν με το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και ο Μέσι προσπάθησε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του λέγοντάς τους να μην μείνουν πίσω αλλά να βγουν μπροστά για να σκοράρουν. «Πάμε δυνατά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μην καθόμαστε πίσω, θα πρέπει να πετύχουμε γκολ». Δυστυχώς όμως για τον Αργεντινό και την παρέα του το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη με την Λίβερπουλ να πετυχαίνει επική ανατροπή σκοράροντας άλλα τρία γκολ κερδίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

https://twitter.com/JackCook95/status/1200558149624827904

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa