ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μαργκάσα και οι άλλοι...

Ο Μαργκάσα και οι άλλοι…

Ένα από τα ανοιχτά κεφάλαια στον προγραμματισμό της Ομόνοιας είναι και οι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και δεν είναι στο πλάνο για τη νέα περίοδο. Μαργκάσα, Λόπες και Αλβμπόγκε δεν θα συνεχίσουν, παρόλο που μόνο για τον πρώτο μέχρι στιγμής έγινε ενημέρωση. Θεωρείται, λοιπόν, βέβαιη η αποχώρηση του Πορτογάλου, μένει να διαφανεί με ποιον τρόπο θα χειριστεί η Ομόνοια και τις άλλες δυο περιπτώσεις.

Bet on Alfa

Όσον αφορά στον Αντόνια, η ένδειξη είναι πως θα συνεχίσει αφού ο Γκόμεθ θεωρεί, βάσει των όσων είδε από τον ποδοσφαιριστή στην περσινή σεζόν ότι, μπορεί να βοηθήσει.
Αφού, λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής επέστρεψε, έπεται νέα συνάντηση με τον Μαργκάσα σε μια προσπάθεια να βρεθεί η λύση και να τερματιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Πορτογάλος διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δυο σεζόν και παρουσιάζεται αποφασισμένος να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερα από το συμβόλαιό του. Από την άλλη, η Ομόνοια θα επιδιώξει την μικρότερη δυνατή αποζημίωση.

Ακόμη, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μεχίας για τη θέση του τερματοφύλακα και στο ρόστερ είναι και ο Παναγή, ο Αλβμπόγκε θα δει την πόρτα της εξόδου. Για την επίθεση, ο Ντάρμπισαϊρ και ο Γκρίνιτζ είναι οι επιλογές, ενώ θα γίνει άλλη μια κίνηση. Γι’ αυτό και ο Λόπες δεν χωράει στο ρόστερ.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται εξέλιξη με όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις, αφού θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος πριν η ομάδα αρχίσει την προετοιμασία της.

Autoremarketing

Bet on Alfa