ΑρχικήDaily NewsΟ Μιλόγεβιτς τους κέρδισε!

Ο Μιλόγεβιτς τους κέρδισε!

Είναι σημαντικό για ένα προπονητή, η δουλειά του και γενικά ο τρόπος που λειτουργεί να έχει θετικό αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές. Ο Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αισθάνεται υπέροχα που οι παίκτες του εκθειάζουν το έργο του, πόσων μάλλον όταν το λέει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος, ο Νούνο Ασίς.

Bet on Alfa


Ο Πορτογάλος «μάγος» στην πρόσφατη συνέντευξή του στην 
Sportday, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Σέρβο τεχνικός, λέγοντας: «Έχει φανταστικές ιδέες και δεν το λέω γιατί θέλω να κερδίσω την εύνοια του, είναι η αλήθεια. Είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλεύουμε πράγματα που τα ήξερα από παλιά και τα κάνουμε τώρα σε σχέση με την τακτική, δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι». Για να το λέει ο Ασίς, ποδοσφαιριστής που στην ηλικία που είναι αλλά και τις ικανότητές του δεν έχει ανάγκη να κερδίσει την εύνοια του προπονητή του, είναι πολύ σημαντικό. Ο Μιλόγεβιτς έχει τη δική του φιλοσοφία, θέλησε να την περάσει άμεσα στους ποδοσφαιριστές και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.


Κατάφερε να σουλουπώσει την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας που είχε ως πρώτιστο μέλημα. Απ’ αυτό ξεκινάει η φιλοσοφία του προπονητής της Ομόνοιας και γι’ αυτό το έθεσε ως προτεραιότητα. Πλέον, δίνει έμφαση και στην δημιουργία ευκαιριών αλλά πολύ περισσότερο στην αξιοποίησή τους. 
Ναι, η απουσία κλασικού επιθετικού είναι εμφανής, όμως ο Μιλόγεβιτς φαίνεται να πιστεύει πως, με τους παίκτες που διαθέτει η Ομόνοια και τον τρόπο που ο ίδιος θέλει να παίζει η ομάδα του, θα έρθει και το γκολ.

Πιστεύει πολύ στον Χριστοφή, όχι γιατί είναι ο καλύτερος γκολτζής αλλά ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Και να σκοράρει αλλά και να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να δώσει ασίστ. 

Autoremarketing

Bet on Alfa