ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Νταμπίζας έχει μπόλικη δουλειά

Ο Νταμπίζας έχει μπόλικη δουλειά

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας (απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών) βρίσκεται, ως γνωστόν, στο Λονδίνο και παρακολουθεί σεμινάριο. Με το τέλος του θα βρεθεί εκ νέου στην Κύπρο για να πιάσει δουλειά.

Bet on Alfa

Πάντως, αν και βρίσκεται μακριά φροντίζει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της Ομόνοιας και να σχηματίζει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Θέλει να έχει πλήρη άποψη για το ρόστερ, ώστε να κινηθεί αναλόγως για τις προσθήκες.

Ο Ελλαδίτης έδειξε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό πως, είναι σε θέση να «χτίσει» καλή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Μαζί με τους Μιλόγεβιτς και Βαζέχα θα σχεδιάσουν τη νέα Ομόνοια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνυπάρξουν τη νέα σεζόν, αφού όπως πληροφορούμαστε υπάρχει τεράστια εκτίμηση από τους διοικούντες για το έργο που επιτελεί ο Σέρβος. 

Ο Νταμπίζας με την επιστροφή του στην Κύπρο θα έχει μπόλικη δουλειά. Θα πρέπει να οργανώσει πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα, να του γνωστοποιηθεί το μπάτζετ για τη νέα σεζόν και αναλόγως να κινηθεί για να στελεχώσει την ομάδα. 

Σαφώς και η κίνηση με τον Νταμπίζα βάζει την Ομόνοια σε πιο επαγγελματικά πλαίσια. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα έχει αποστολή να εξεύρει ικανούς ποδοσφαιριστές, εφόσον κατασταλάξει τι ανάγκες έχει η ομάδα.

Με την κίνηση Νταμπίζα, η Ομόνοια μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Ας ευχηθούμε ότι θα γίνουν οι σωστές κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του τεχνικού διευθυντή και η Ομόνοια θα κάνει το βήμα προς τα μπρος.

Autoremarketing

Bet on Alfa