ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Νταμπίζας θα είναι παντού!

Ο Νταμπίζας θα είναι παντού!

Μανίκια με το «καλημέρα» σήκωσε ο Νίκος Νταμπίζας. Δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και καθημερινά θα αξιολογεί, όχι μόνο το ρόστερ της Ομόνοιας αλλά και ποδοσφαιριστές άλλων κυπριακών ομάδων που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν και να κινηθεί η ομάδα μας για απόκτησή τους.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής άδραξε της ευκαιρίας και χθες βρέθηκε στο ΓΣΠ και παρακολούθησε το ντέρμπι Αποέλ – Απόλλων. Θέλει να έχει άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας.

Σήμερα, ο Νταμπίζας θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσει την ομάδα μας δια ζώσης, μάλιστα σ’ ένα σπουδαίας σημασίας ντέρμπι. Αυτό θα πράττει σε κάθε παιχνίδι της Ομόνοιας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και η κυπριακή αγορά αναμένεται να απασχολήσει την Ομόνοια. Άλλωστε, είναι κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και αν είναι στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου μας, γιατί όχι να γίνει κίνηση για απόκτησή τους. Αποφεύγεις τι ρίσκο και είναι ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι εστί Ομόνοια αλλα και κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Νταμπίζας, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα αρχίσουν σταδιακά να σκέφτονται τα συμβόλαια που λήγουν. Είναι ένα τοπίο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο, ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος για ποιες θέσεις θα κινηθεί για προσθήκες.

Ο τεχνικός διευθυντής σήκωσε μανίκια και θα είναι παντού. Και στο «Ηλίας Πούλλος» και σε όλα τα γήπεδα στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa