ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑE-SPORTSΟ προπονητής Γιώργος Ανδρέου σχολιάζει την παρουσία στο πρωτάθλημα...

Ο προπονητής Γιώργος Ανδρέου σχολιάζει την παρουσία στο πρωτάθλημα eSports

Την πρώτη της συμμετοχή στο VGL eSports ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ! Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας, που αποτελείται από 18 παίκτες, ετοιμαζόμαστε για την παρουσία μας στο πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στο PS4!

Bet on Alfa

Ο προπονητής Γιώργος Ανδρέου εξήγησε τι είναι το πρωτάθλημα VGL eSports , μίλησε για τους παίκτες του, τις καθημερινές προπονήσεις και τους στόχους που έχουν τεθεί. Επίσης, τόνισε την περηφάνια της ομάδας eSports που εκπροσωπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ στον «κόσμο» των ηλεκτρονικών παιχνιδιών!

Ποιος είναι ο ρόλος του προπονητή σε μία ομάδα ηλεκτρονικού παιχνιδιού;

«Είμαι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα VGL eSports. Έχω υπό τις οδηγίες μου 18 παίκτες και είμαι υπεύθυνος για την τακτική που θα ακολουθούμε, τις προπονήσεις μας και τα ρεπό που θα παίρνει ο κάθε παίκτης. Όλοι τους είναι εξίσου καλοί και η στελέχωση της ενδεκάδας θα είναι δύσκολη απόφαση σε κάθε παιχνίδι. Άρχισα να ασχολούμαι με το VGL από το 2013 (ΦΙΦΑ 2013). Μαζί με ακόμη 4 φίλους είχαμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα».

Περιέγραψε μας με λίγα λόγια τι είναι τα eSports…

«Τα eSports είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Yπάρχει h πιθανότητα να το δούμε ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άμεσο μέλλον. Τα eSports δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, έχει παιχνίδια στρατηγικής και πολεμικά. Ακόμη και σε αυτά μπορείς να συμμετάσχεις με την ομάδα σου».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ποιο από τα video games του eSports θα συμμετάσχει την 1η της χρονιά στον χώρο;

«Στην αρχή θα συμμετάσχουμε στο FIFA 2020».

Τι είναι το VGL;

«Η ονομασία VGL σημαίνει Virtual Gaming Leagues. Είναι το πρώτο και το μοναδικό ψηφιακό πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Κυπρο για FIFA (ποδόσφαιρο), ΝΒΑ (καλαθόσφαιρα) και Φόρμουλα 1 (αυτοκίνητα)».

Πότε ξεκινά το πρωτάθλημα του VGL, ποια είναι η δομή του και τι ιδιαιτερότητες έχει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα VGL αρχίζει τον Νοέμβριο και έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να προετοιμάστουμε όσο καλύτερα γίνεται. Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε να την κάνουμε περήφανη! Η δομή του πρωταθλήματος είναι δύο γύρους και αυτός που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα στεφθεί πρωταθλητής. Υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου, όπου τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ μέχρι και τον τελικό».

Ποιες μέρες θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα eSport η ΟΜΟΝΟΙΑ;

«Θα αγωνιζόμαστε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη είτε στις 22:45, είτε στις 23:15. Κάθε παιχνίδι έχει διαρκεία 15 λεπτά».

Από ποιες πλατφόρμες θα μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τι γίνεται σχετικά με το συγκεκριμένο τμήμα;

«Ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται ασφαλώς από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από την ιστοσελίδα του VGL, του eSports και τους λογαριασμούς που έχουν στο Instagram. Επίσης, υπάρχει κανάλι στο YouTube, το οποίο θα προβάλλει συνεντεύξεις από παίκτες και προπονητές, καθώς και ζωντανούς αγώνες Κυπέλλου με σχόλιο – περιγραφή».

Πόσο συχνά και πώς κάνετε προπονήσεις;

«Κάνουμε καθημερινές προπονήσεις, συνήθως τα βράδια που είναι πιο βολικό για όλους τους παίκτες μας»

Πόσοι παίκτες απαρτίζουν την ομάδα eSport;

«Μία ομάδα αποτελείται από 18 άτομα».

Μπορείς να μας περιγράψεις μία μέρα ενός επαγγελματία gamer;

«Δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα ενός παίκτη. Αυτά που έκανε πριν γίνει gamer, θα συνεχίσει να τα κάνει και τώρα. Υπάρχουν όμως περισσότερες απαιτήσεις για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Autoremarketing

Bet on Alfa