ΑρχικήUncategorizedΟ Σάντος, ο Κριστιάνο και το χαμένο στοίχημα του...

Ο Σάντος, ο Κριστιάνο και το χαμένο στοίχημα του καφέ

Ο Φερνάντο Σάντος πίστευε ότι δεν θα τον ρωτήσουν ξανά για το εάν η Πορτογαλία εξαρτάται από τον Ρονάλντο, αλλά το… πλήρωσε. Τι είπε για την ομάδα του ενόψει της μάχης με την Ουρουγουάη.

Bet on Alfa

Ο Φερνάντο Σάντος έχει δώσει πολλές μουντιαλικές συνεντεύξεις ως εκλέκτορας της πατρίδας του. Κάθε φορά τον ρωτούν το ίδιο πράγμα: «Εάν η Πορτογαλία εξαρτάται από τον Ρονάλντο». Και κάθε φορά εκείνος αποφεύγει να απαντήσει, χαρίζοντας ένα υπομονετικό χαμόγελο. Αυτή τη φορά όμως θα χρειαστεί να κεράσει και έναν καφέ στον βοηθό του, Ονόφρε Κόστα, κάτι που εξήγησε ο ίδιος.

«Ο Ονόφρε μόλις κέρδισε ένα καφέ από εμένα, επειδή κάνατε ξανά αυτή την ερώτηση. Εκείνος έλεγε ότι θα συμβεί κι εγώ ότι όχι. Οπότε Ονόφρε, ευχαρίστησε τον κύριο που την έκανε», είπε γελώντας ο Σάντος και συνέχισε αναφορικά με τα πιο σπουδαία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (21:00) με την Ουρουγουάη για τη φάση των «16», απαντώντας και στην ερώτηση:

«Απαντες γνωρίζουν ότι όλες οι ομάδες εξαρτώνται από τους καλύτερους παίκτες τους. Εάν λοιπόν έχουμε τον κορυφαίο του κόσμου, ξεκάθαρα εξαρτόμαστε από εκείνον. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον προπονητή της Ουρουγουάης, εάν εξαρτάται από τους Λουίς Σουάρες και Καβάνι. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνο του τον Κριστιάνο. Χρειαζόμαστε η ομάδα να τον στηρίξει και να είναι όσο καλή είναι και η αντίπαλη ομάδα και τότε ο Κριστιάνο θα κάνει τη διαφορά».

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa