ΑρχικήDaily NewsΟ Σκέμπρι πέτυχε όσα ήθελε

Ο Σκέμπρι πέτυχε όσα ήθελε



Ως γνωστόν, ο Αντρέ Σκέμπρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μποαβίστα Πορτογαλίας. Ο Μάλτέζος πρώην, πλέον, επιθετικός της Ομόνοιας πέτυχε όσα ο ίδιος ήθελε. Δηλαδή, πήρε μεγαλύτερο συμβόλαιο απ’ αυτό που του πρόσφερε η Ομόνοια, το οποίο ίσως να αγγίζει και τις απαιτήσεις που είχε όταν συζητούσε με την ομάδα μας.

Bet on Alfa

Ακόμη, άλλη μια σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι, ο 30χρονος άσος μπόρεσε και έκανε τις διακοπές του μετά τον γάμο του χωρίς πίεση. Μέχρι το τέλος Ιουνίου όπως επιθυμούσε, κάτι που στην Ομόνοια δεν μπορούσε να γίνει αφού στις 30 Ιουνίου θα είχε τον πρώτο επίσημο αγώνα της.

Οι προπονήσεις της Μποαβίστα σήμερα αρχίζουν, γι’ αυτό και ο Σκέμπρι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές για τον μήνα του μέλιτος. Σήμερα θα δηλώσει παρών στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας μαζί με άλλους 29 συμπαίκτες του.

Καλός ποδοσφαιριστής ο Σκέμπρι, βοήθησε σημαντικά την Ομόνοια και στις δυο θητείες του, ωστόσο από τη στιγμή που ανήκε σε μια ομάδα που είχε υποχρεώσεις θα έπρεπε να το σεβαστεί. Όπως και να έχει, η Ομόνοια τραβά τον δρόμο της, ο Σκέμπρι τον δικό του και ευχή είναι να πετύχουν και οι δύο.

Autoremarketing

Bet on Alfa