ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Στέρλινγκ πληρώνει για να βρεθούν 550 παιδιά στον...

Ο Στέρλινγκ πληρώνει για να βρεθούν 550 παιδιά στον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ»!

Ακόμα μια κίνηση που φανερώνει την τεράστια ευαισθησία του Ραχίμ Στέρλινγκ για τα παιδιά και δη του σχολείου στο οποίο πήγαινε κι εκείνος. Πλήρωσε μεταφορικά και εισιτήρια για 550 πιτσιρικάδες ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στη Μπράιτον!

Bet on Alfa

Απαντάει στους ρατσιστές, τη «λέει» στον Μπονούτσι, ειρωνεύεται τον βρετανικό Τύπο και μαζί με όλα αυτά, κάνει και… παπάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, είναι… ένας άλλος άνθρωπος το τελευταίο διάστημα και φανερώνει την τρομερή προσωπικότητα την οποία δεν είχε τη δύναμη να βγάλει προς τα έξω τα προηγούμενα χρόνια.

Με την τελευταία του κίνηση για τα παιδιά της γειτονιάς στην οποία μεγάλωσε και του σχολείου στο οποίο βρέθηκε κι εκείνος, ο Ραχίμ Στέρλινγκ φανέρωσε την μεγάλη του επιθυμία να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη και δη των πιτσιρικάδων που ανδρώνονται στα κατατόπια που έμαθε κι εκείνος από παιδάκι…

Έτσι, όπως αναφέρει η «Daily Mail», πλήρωσε τα μεταφορικά αλλά και τα εισιτήρια για 550 παιδιά, προκειμένου να βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπράιτον!

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa