ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τουρίστας και οι ΕΝΟΧΟΙ!

Ο Τουρίστας και οι ΕΝΟΧΟΙ!

Ο  Νίκανδρο Μπρέεβελντ που δεν έπρεπε να περνά έξω από το Ηλίας Πούλλος έχει εξελιχθεί σε βασικός και αναντικατάστατος στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να Φοράει την ένδοξη φανέλα των 70χρόνων  και να σέρνεται στο γήπεδο κι εμείς να το ανεχόμαστε μιας και δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Bet on Alfa

Υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση είναι όλοι όσοι πήραν απόφάσεις για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι και σήμερα:

Η απόφαση να μείνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο ροστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ξεκίνημα της σεζόν, αντί του Τουρέ.

Η απόφαση να παραμείνει στην ομάδα κατά την  μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόφαση παίζω – ξιπαίζω με τους Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες.

Η απόφαση του Δ.Σ να στηρίξει και να μην στηρίξει τον Ιβάϊλο Πέτεφ στο θέμα των Πορτογάλλων.

Τα ντερτίμπια του Πέτεφ να μην χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του. Γιατί για εμάς δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από ντερτίμπια,  το να επιλέγει τον Μπρέεβελντ αντί του  Κανού ή του Κατελάρη!.

Όλοι κύριοι  ευθύνεστε γι’ αυτή την κατάσταση. Προπονητές και μέλη του Δ.Σ μηδενός εξαιρουμένου! Και για να μην παρεξηγηθούμε το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον Μπρέεβελντ. Απλά η περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι ακριβώς το τι  συμβαίνει σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κοιτάξτε λοιπόν τον Νίκανδρο Μπρέεβελντ στο μάτια και θα είναι σαν να βλέπετε τους εαυτούς σας στον καθρέφτη!

Έχετε καταντήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ομαδούλα της σειράς. Έχετε κάνει αυτόν τον περήφανο κόσμο να κάθεται στην κερκίδα και τα μάτια του να μην αντέχουν να βλέπουν άλλο. Το μόνο που τον κρατά ακόμα στο γήπεδο είναι η καρδιά του.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε ΟΛΟΙ! Θέλουμε πραγματικά να  ξέρουμε αν τα βράδια μπορείτε να κοιμάστε; Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο τραγικό. Αυτό που βιώνουμε εντός και εκτός γηπέδου δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa