ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φλορέσκου βλέπει ενδεκάδα!

Ο Φλορέσκου βλέπει ενδεκάδα!

Άλλο ένα παιχνίδι με σημαντικές απουσίες έχει αύριο η Ομόνοια. Ο Ασίς είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, μια άδικη κάρτα από τον Νικολαΐδη που του στερεί το δικαίωμα να δηλώσει παρών σ’ ένα σημαντικό ματς, ενώ οι Σέρινταν, Μαργκάσα, Κιρμ, είναι τραυματίες. Οι Ρουσιάς και Δημητρίου ενδέχεται να είναι στην αποστολή. Είναι κάτι που θα γνωστοποιηθεί μετά την απογευματινή προπόνηση (17:00).
Οι αλλαγές και πάλι δεδομένες. Ποδοσφαιριστής που βλέπει ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς με την Πάφο στο κύπελλο, είναι ο Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος μέσος που πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη βδομάδα, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα. 
Παρόλο που στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το πλάνο, ο έμπειρος Ρουμάνος φαίνεται να προκρίνεται από τον Μιλόγεβιτς. Παρουσιάζεται σε καλύτερη κατάσταση και ο προπονητής έδειξε πρόθεση να τον εμπιστευθεί σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Εκτός απροόπτου θα αποτελέσει με τον Οικονομίδη το ανασταλτικό δίδυμο, ενώ ως επιτελικός θα πάρει θέση ο Μπεμπέ.
Στην άμυνα, Καρλίτος και Ρομαρίκ θα επανέλθουν, όπως και ο Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Στην επίθεση, Ράμος, Μπαντιμπάνγκα και Σκέμπρι αναμένεται να είναι οι βασικές επιλογές. Ο Χριστοφή θα μείνει και πάλι στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής. 
Όποιοι κι αν αγωνιστούν, αυτό που θα μετρήσει σ’ ένα τέτοιο αγώνα είναι η καρδιά, η θέληση και το πάθος. Εφόσον η Ομόνοια έχει τα πιο πάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με την τακτική του προπονητή που επιβάλλεται να εφαρμοστεί από τους ποδοσφαιριστές στον μεγαλύτερο βαθμό, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην επιτυχία.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa