ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠάει για ένα χρήσιμο φιλικό από πολλές απόψεις

Πάει για ένα χρήσιμο φιλικό από πολλές απόψεις

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου δίνει η Ομόνοια στις 16:00 στο ΓΣΖ. Ένα χρήσιμο φιλικό από πολλές απόψεις. Ο Μπεργκ θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα, θέλοντας να διατηρήσει σε εγρήγορση όσους ποδοσφαιριστές έμειναν στη διάθεσή του. Ως γνωστόν, η Ομόνοια έχει 11 διεθνείς.

Bet on Alfa

Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Έρικ Μποτεάκ και θα ετοιμαστεί για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τουλάχιστον να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσει θέση. Ο Γάλλος είναι ένα ποιοτικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής, απόλυτα αναγκαίος και πόσο μάλλον σ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ακόμη, ο Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με τις… εφεδρείες να παίρνουν πολύτιμα λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθούν σε ετοιμότητα και όποτε κληθούν να είναι σε θέση να προσφέρουν το μέγιστο. Επίσης, θα δει εκ νέου και κάποιους νεαρούς.

Και κάτι τελευταίο, ο Νορβηγός προπονητής ίσως θελήσει να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει Ανόρθωσης κι ας απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα μεσοαμυντικά η Ομόνοια παρουσίασε… θέματα απέναντι στην Πάφο και θα θελήσει να τα διορθώσει, τόσο με το παιχνίδι της ομάδας όσο και με κάποιες αλλαγές.

Να σημειώσουμε ότι, δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φιλάθλου στο σημερινό παιχνίδι. Θα λειτουργήσει μόνο η ανατολική κερκίδα, λόγω βελτιωτικών έργων που γίνονται στη δυτική (κεντρική). Εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία της ανατολικής κερκίδας από τις 15:00. Γενική Είσοδος: 10 ευρώ. Παιδικά: Θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους για παιδιά κάτω των 14 χρονών.

Autoremarketing

Bet on Alfa