ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαίζουμε και μπάλα...

Παίζουμε και μπάλα…

Ονόματα πολλά για να ντυθούν στα πράσινα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Ακόμη, υποψήφιοι επενδυτές, πιθανές αποχωρήσεις, διαιτητές κυπέλλου και πολλά άλλα απασχολούν το τελευταίο διάστημα το ρεπορτάζ της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αύριο η ομάδα μας δίνει αγώνα πρωταθλήματος, τον προτελευταίο για την διοργάνωση. Μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, όμως η τεχνική ηγεσία το βλέπει ως μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις «εφεδερείες». Παράλληλα ίσως να θελήσει να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει τελικού. Γι’ αυτό και θα αξιοποιήσει το αυριανό ματς, στοχεύοντας πάντα στη νίκη, ο στόχος δεν αλλάζει.

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο αφού θα απουσιάσουν Ρούνιε και Ρομαρίκ. Αν ο ένας αντικαταστάτης θα είναι ο Όρσουλιτς, είναι ερωτηματικός ποιος θα είναι ο άλλος. Θα δώσει έστω και τώρα την ευκαιρία στον Καντούτση ο Μιλόγεβιτς ή θα προχωρήσει και πάλι σε αλχημείες; Πάντως, ο Μαργκάσα που κλήθηκε και αγωνίστηκε ως στόπερ στο παρελθόν είναι κι αυτός τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες. Δεν υπολογίζεται και ο Μπαντιμπάνγκα λόγω τραυματισμού.

Όπως και να έχει η ενδεκάδα της Ομόνοιας για το αυριανό ματς είναι γρίφος για δυνατές λύτες. Θα εξαρτηθεί από το τι θέλει ο προπονητής. Να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που τον περισσότερο χρόνο ήταν στον πάγκο ή να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει τελικού; Ίσως και κάνει συνδυασμό και των δύο. Απόψε, όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή, θα διαφανεί αν θα θελήσει να ξεκουράσει πλήρως κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Autoremarketing

Bet on Alfa