ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Παίξτε την μπάλα της ζωής σας!»

«Παίξτε την μπάλα της ζωής σας!»

Κομβικής σημασίας είναι το αυριανό ντέρμπι της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα η Ομόνοια «καίγεται» για το τρίποντο. Η διαφορά από τον αυριανό αντίπαλό μας είναι στους δυο βαθμούς και επιβάλλεται η νίκη για βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια καλείται να αφήσει πίσω της, τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις στα δυο τελευταία ματς με την ΑΕΚ και να γυρίσει σελίδα. Να επανέλθει στις επιτυχίες και να στείλει το μήνυμα πως η τρίτη θέση θα γίνει δική της.

Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να περάσει με «διπλό» από τη Λεμεσό, συνδυάζοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να παίξουν την μπάλα της ζωής τους!

Την ίδια ώρα, ο προπονητής να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες που είναι στα καλύτερά τους και όχι έχουν το όνομα ή θεωρούνται βασικοί. Επιλογές υπάρχουν, μάλιστα πιο πολλές απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα και είναι θέμα διαχείρισης.
Στον αγώνα του Α’ γύρου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, η Ομόνοια είχε καλή παρουσία και άξιζε της νίκης (0-0). Αύριο όμως, είναι ένα νέο παιχνίδι και θα χρειαστεί εκ νέου τεράστια προσπάθεια. Συγκέντρωση, πειθαρχία, αποτελεσματικότητα.

Εάν η ομάδα μας θέλει να δηλώσει παρούσα στην Ευρώπη θα πρέπει να περάσει από το Τσίρειο. Δεν τελειώνουν όλα, όμως το αποτέλεσμα του αυριανού ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί, ας μην τον απογοητεύσουν. Δώστε του λίγη χαρά, το αξίζει!

Autoremarketing

Bet on Alfa