ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαίρνει σειρά ο Ενρίκες

Παίρνει σειρά ο Ενρίκες

Χθες η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουανάν Εντρένα, του 22χρονου Ισπανού εξτρέμ που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο νεαρός Ισπανός αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο που είχε αποστείλει υπογεγραμμένο εδώ και μέρες, ενώ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. «Ήλθα για ασίστ και γκολ», τόνισε ο Εντρένα.

Bet on Alfa

Σήμερα, παίρνει σειρά άλλος ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο η Ομόνοια εδώ και καιρό ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί του. Πρόκειται για τον Μεξικανό μέσο, Χόρχε Ενρίκες. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής έφθασε χθες αργά το απόγευμα στην Κύπρο, σήμερα θα περάσει κι αυτός από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ακολούθως θα προβεί στις πρώτες του δηλώσεις αφού φωτογραφηθεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Το ίδιο θα γίνει τις επόμενες μέρες και με τους υπόλοιπους που έχουν αποστείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο τις προηγούμενες μέρες. Μέχρι την Κυριακή θα είναι όλοι στην Κύπρο, όπως και ο προπονητής, αφού τη Δευτέρα αρχίζουν οι προπονήσεις. Μόνο ο Γκαφούρ, που ήλθε Κύπρο και ανακοινώθηκε, θα καθυστερήσει ένα διήμερο αφού θα έλθει στις 10 του μήνα.

Εξάλλου, σήμερα αρχίζουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Σταδιακά, ανά γκρουπ, οι ποδοσφαιριστές καθημερινά θα περάσουν απ’ αυτή τη διαδικασία.

Autoremarketing

Bet on Alfa